Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο κοντά στις Αλυκές

Τέσσερις νεαροί τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα στις 02.10 τα ξημερώματα, επιστρέφοντας από Αλυκές προς Βόλο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε από το δρόμο, από άγνωστη αιτία, έπεσε σε ξύλινο στύλο του ΟΤΕ και στη συνέχεια σε περίφραξη οικοπέδου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε ελαιοπερίβολο δίπλα από το δρόμο.
Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς ηλικίας 18 οι δύο, 19 και 21 χρονών, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, ο ένας λίγο βαρύτερα, ευτυχώς, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. 
Το ατύχημα έγινε καθώς οι νεαροί επέστρεφαν με το αυτοκίνητο από τις Αλυκές προς Βόλο, επί της Λ. Αθηνών, στην πρώτη διασταύρωση προς Αλυκές. Το αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη αριστερά της πορείας του, χτύπησε σε ένα στύλο του ΟΤΕ, στη συνέχεια κατέληξε σε περίφραξη οικοπέδου και τελικά ανατράπηκε σε ελαιπερίβολο δίπλα από το δρόμο. Διερχόμενοι οδηγοί είδαν τι είχε συμβεί και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Τροχαία, ενώ οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα, ο τέταρτος λίγο βαρύτερα, στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

2 σχόλια:

Club north 21 είπε...

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια...

Unknown είπε...

Οταν διαβασεις για τσιγαρα, ποτα και ξενυχτια τοτε ελα να μας πεις οτι αυτα φταινε.
Ενας εκ των τεσσαρων.