Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

10χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία στή Μηλίνα

Σοκαρισμένοι εξακολουθούν να είναι κάτοικοι, αλλά και τουρίστες που κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μηλίνα, μετά το περιστατικό που έγινε χθες βράδυ, με ένα δεκάχρονο που «χτυπήθηκε» από ρεύμα στη Μηλίνα από εκτεθειμένα καλώδια κολώνας στη παραλία.
Πιο συγκεκριμένα το παιδί έπαιζε στην γέφυρα που υπάρχει στην παραλία του παραθαλάσσιου χωριού στο Νότιο Πήλιο, περίπου στις 10 το βράδυ της Παρασκευής όταν ακούμπησε την κολώνα που βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας πιθανότατα έχοντας βρεγμένα χέρια.
 Στη κολώνα όμως υπήρχαν εκτεθειμένα γυμνά καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και το παιδί χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα.
Πρόκειται για ένα δεκάχρονο αγόρι ιταλικής καταγωγής που κάνει διακοπές με την οικογένειά του στη Μηλίνα.Το ρεύμα τίναξε το παιδί και αμέσως συγκεντρώθηκε κόσμος για να δει τι συμβαίνει. Ευτυχώς στο σημείο έτρεξε και ένας γιατρός που ξάπλωσε το 10χρονο αγόρι στην άμμο για να αποβάλει τον ηλεκτρισμό.
Το παιδί είναι καλά στην υγεία του ενώ έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων για την κατάσταση που βρισκόταν η κολόνα φωτισμού καθώς αποτελεί κίνδυνο, ειδικά για τα παιδιά.
Στο σημείο, όπως έγινε γνωστό κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το αγοράκι στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους. Πληροφορίες 
αναφέρουν πως «όλος ο παραλιακός δρόμος μέχρι και το σημείο της νέας προβλήτας υπάρχουν διάσπαρτα στα πεζοδρόμια τα καλώδια από παλιές κολώνες φωτιστικών …άκρως επικίνδυνα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: