Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Έφυγε από τη ζωή 56χρονος Βολιώτης

Για το μεγάλο ταξίδι χωρίς επιστροφή, έφυγε σήμερα, χτυπημένος από την επάρατο σε ηλικία 56 χρονών, γνωστός επαγγελματίας, με καταγωγή από τον Ριζόμυλο, που δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στο Βόλο, με τη δική του ασφαλιστική εταιρία.
Ο λόγος, για τον Θεοχάρη Παππά, γιο του τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παππά, που ήταν γνωστός στην κοινωνία του Βόλου, όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά.

Ο άτυχος 56χρονος, χτυπήθηκε από τον καρκίνο πριν από περίπου οκτώ μήνες και είχε ξεκινήσει χημειοθεραπείες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ωστόσο δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την ραγδαία επιδείνωση της ασθένειας που τελικά τον νίκησε. Θα μείνει γνωστός ως ένας εντατικά εργαζόμενος επαγγελματίας, αλλά και η ψυχή της παρέας για τους φίλους του στο Βόλο και στο Ριζόμυλο, ενώ η είδηση του θανάτου του, βύθισε στη θλίψη τους συγγενείς και όσους τον γνώριζαν.
Ο Χάρης Παππάς κατέλιπε έναν γιo 32 χρονών τον Αλέκο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 3μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Ριζομύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: