Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Τροχαίο το μεσημέρι στη Νέα Δημητριάδα – Απεγκλωβίστηκε από αυτοκίνητο γυναίκα αστυνομικός

Άγιο είχε μια 39χρονη γυναίκα αστυνομικός στο επάγγελμα, που μετά από τροχαίο ατύχημα το αυτοκίνητό της ντεραπάρισε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, αλλά μεταφέρθηκε σοκαρισμένη στο Νοσοκομείο, από τους συναδέλφους της με περιπολικό.
Το ατύχημα έγινε στις 16.20 σήμερα το απόγευμα επί των οδών Διονυσίου – Υακίνθου (πάνω από το βοηθητικό γήπεδο) στη συνοικία Ν. Δημητριάδας, όταν το μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα αστυνομικός, συγκρούστηκε με άλλο με αποτέλεσμα να ντεραπάρει και να σταθεί με την πόρτα του συνοδηγού στο δρόμο.

Η γυναίκα αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, επί τόπου πήγαν δύο περιπολικά, ενώ το «100» ενημέρωσε την Πυροσβεστική. Στο σημείο πήγαν δύο υδροφόρα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, διότι υπήρχε φόβος διότι υπήρχε διαρροή βενζίνης και έντονη οσμή.
Οι πυροσβέστες, έφτασαν στο σημείο και, αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα από την πόρτα του οδηγού, που όμως είχε παραμορφωθεί από το τρακάρισμα και δεν άνοιγε.
Τελικά, οι πυροσβέστες γύρισαν το αυτοκίνητο που πάτησε το δρόμο με τις ρόδες και απεγκλώβισαν τη γυναίκα από τη θέση του συνοδηγού που βρέθηκε αφότου το αυτοκίνητο ντεραπάρισε.
Αφού διαπιστώθηκε ότι η 39χρονη δεν τραυματίστηκε, συνάδελφοί της την μετέφεραν με περιπολικό στο Νοσοκομείο προληπτικά, ενώ οι πυροσβέστες, αφού έκαναν πλύση του οδοστρώματος, επέστρεψαν στη βάση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: