Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΒΡΟΧΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΜΗΝΥΣΗ ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ... Συνελήφθη σήμερα το πρωί σε δημόσιο χώρο, από αστυνομικούς, ο σε αργία δήμαρχος Αχ. Μπέος, στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
Ο σε αργία δήμαρχος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα και θα προσδιοριστεί σε βάρος του τακτική δικάσιμος. Η μήνυση υποβλήθηκε με αφορμή τα όσα έγιναν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, και καταγράφηκαν, όταν ο Αχ. Μπέος εξύβρισε με χυδαίο τρόπο τον κ. Π. Μποτσιβάλη όπως αρκετούς ακόμη παράγοντες. Στη μήνυση ο σε αργία δήμαρχος κατηγορούνταν για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Οι ύβρεις έχουν καταγραφεί σε βίντεο... 
ΜΗΝΥΣΗ ΜΠΕΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗ. Μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο Π.Μποτσιβάλης εναντίον του Αχ.Μπέου που είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Α.Τ Βόλου, απ’ όπου αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, υπέβαλλε και ο Αχ.Μπέος μήνυση με τη σειρά του κατά του Π.Μποτσιβάλη για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ο κ. Μποτσιβάλης ενημερώθηκε σχετικά με τη μήνυση και προσήλθε μόνος του στο Α.Τ. Βόλου και συνελήφθη, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα θα αφεθεί ελεύθερος για να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο που θα οριστεί σε μεταγενέστερο χρόνο.
ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΗ. Νέες μηνύσεις του Δήμου Βόλου εναντίον συμβούλων, αλλά και μέλους της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας προέκυψε πριν λίγη ώρα, τη στιγμή που προκαταρκτική εξέταση για την Καραμπατζάκη, για να διερευνηθεί εάν υπάρχει υποβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή, παρήγγειλε η Εισαγγελία. Παράλληλα υποβλήθηκε μήνυση και εναντίον του αντιδημάρχου Απ. Μαλαματίνη. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν μετά από μήνυση του αντιδημάρχου Απ. Μαλαματίνη με κατηγορίες για εξύβριση και απειλές, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Γαργάλας, Ελένη Μεϊκοπούλου-Ανδρέου και Θ. Κλημόπουλος, όπως επίσης ο Στ. Λημνιός από την «Επιτροπή Πολιτών» και την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία. Η σύλληψή τους έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στην Καραμπατζάκη όταν η Δημοτική αρχή Βόλου έστειλε συνεργεία να ξηλώσουν τα δέντρα στο τμήμα από Λ. Ειρήνης έως Αναπαύσεως, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων, με αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών που φώναζαν κατά της δημοτικής αρχής.
ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΗ. Παράλληλα υποβλήθηκε μήνυση και ακολούθησε η σύλληψη του αντιδημάρχου Πρασίνου Απ. Μαλαματίνη, με την κατηγορία της κοπής δέντρων. Από τους συλληφθέντες ελήφθησαν καταθέσεις, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πέντε συλληφθέντες θα κρατηθούν, μέχρι να εξεταστεί τι θα προκύψει από την προκαταρκτική και το βράδυ θα αποφασιστεί αν αφεθούν ελεύθεροι και παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο ή αν θα διανυκτερεύσουν στην Αστυνομία για να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο.