Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ..

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ
«Ο Εσερίδης είναι τραμπούκος, δεν νομίζω πως μπορώ να πω κάτι άλλο». Η δήλωση είναι του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, ο οποίος χθες κατήγγειλε ότι ο δήμαρχος τον έπιασε από τον λαιμό και τον έσυρε έξω από την αίθουσα όπου συνεδρίαση η διευρυμένη Εκτελεστική Επιτροπή.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΣΕΡΙΔΗΣ
«Είναι ένας ψεύτης δεν συνέβη τίποτα, γιατί αν τον έπιανα από τον λαιμό θα τον έπνιγα» ήταν η απάντηση του δημάρχου, που δήλωσε ότι με τον Β. Χατζηκυριάκο είχε έναν συνηθισμένο καυγά.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ
Χθες συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή για να λάβει απόφαση εφαρμογής του Νόμου για τους συμβασιούχους. Ο Βαγγέλης Χατζηκυριάκος ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή δεν κατέθεσε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. «Τους είπα ότι έπρεπε να δρομολογήσουν σωστά τις διαδικασίες για να μην ακυρωθεί η απόφαση. Ο κ. Εσερίδης μου απάντησε πως έπρεπε να βιαστεί ο Δήμος γιατί έπρεπε να περάσει η απόφαση και από Επιτροπή Ζωής. Του είπα πως είτε είναι μεγάλος ψεύτης, είτε δεν καταλαβαίνει τι του λένε οι υπηρεσίες . Σηκώθηκε από την καρέκλα του κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου και άρχισε να με βρίζει. Μετά με έπιασε από τον λαιμό με τα δύο του χέρια και με σήκωσε από την καρέκλα και με έσυρε έξω βρίζοντας. Ντρέπομαι γι’ αυτό το κατάντημα της αυτοδιοίκησης, για τον τραμπουκισμό του, για όλα. Κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν αντέδρασα γιατί όλοι θα ήταν μάρτυρες εναντίον μου αφού μετείχαν στη συνάντηση πέντε μέλη του συνδυασμού του. Νομίζω πως δεν υπήρξαν άλλα έκτροπα γιατί κράτησα τη ψυχραιμία μου»...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΣΕΡΙΔΗΣ
Ο δήμαρχος, στον αντίποδα δήλωσε πως δεν συνέβη τίποτα, αλλά έγινε ένας συνηθισμένος καυγάς με λεκτικές επιθέσεις. «Όταν είπα πως το θέμα έπρεπε να περάσει από Επιτροπή Ζωής και με αποκάλεσε ψεύτη , ζήτησα συγγνώμη για το λάθος καθώς εννοούσα υπηρεσιακό συμβούλιο. Εκείνος συνέχισε να φωνάζει και να με αποκαλεί ψεύτη, άρχισα να φωνάζω και εγώ και στη συνέχεια αποχώρησε. Τόσοι μάρτυρες ήταν εκεί»
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
«Σχετικά με το περιστατικό το οποίο συνέβη κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλμυρού την Παρασκευή 7-7-2017 και ώρα 10.30 π.μ. και στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Χατζηκυριάκος σε δημοσίευμά του αποκρύπτοντας την αλήθεια. Ο παραπάνω πρώην Δήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κλήθηκε να παρευρίσκεται στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου στην οποία και εμφανίστηκε προκατειλημμένος και εριστικός προς όλους. Επικαλούμενος ένα λεκτικό λάθος του Δημάρχου κατά την εισήγηση του θέματος ο οποίος αντί να πει ότι θα πρέπει να συνεδριάσει στην συνέχεια και το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, είπε ότι θα πρέπει να συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, τότε άρχισε με απαράδεκτο τρόπο να εξυβρίζει τον Δήμαρχο αποκαλώντας τον αλήτη και ψεύτη. Επαναλαμβάνοντας τις λέξεις αυτές πάνω από είκοσι φορές. Σε παρατήρηση του Δημάρχου ότι πρέπει να βγει έξω από την αίθουσα διότι δημιουργεί αναταραχή απευθυνόμενος στον Δήμαρχο του φώναζε ότι «άμα είσαι άντρας έλα να με πετάξεις εσύ έξω». Τελικά εξήλθε της αίθουσας μετά από προτροπή όλων των υπολοίπων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, πλην του Δημάρχου που παρέμεινε καθήμενος, οι οποίοι αγανακτισμένοι προσπάθησαν να σταματήσουν την αναταραχή που δημιουργήθηκε κατά την συνεδρίαση. Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Αλμυρού έζησε ένα αποτυχημένο σόου του πρώην Δημάρχου, Ε. Χατζηκυριάκου
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τελικά στό Δήμο Αλμυρού είναι μιά πολυ ωραία ατμοσφαιρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: