Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Εγκαινιάζεται αύριο το skate park στον Άναυρο

Η Δημοτική Αρχή, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών νέων της περιοχής μας για δημιουργία ενός χώρου όπου θα μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν skate και ΒΜΧ εγκαινιάζει το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Παραλιακό Πάρκο Αναύρου,
πίσω από το κτίριο του Ενυδρείου και απέναντι από την πρώην κυρία είσοδο του Νοσοκομείου (σημερινή είσοδος ΟΚΑΝΑ) το πρώτο οργανωμένο πάρκο skate park στον Βόλο.  Στόχος της Δημοτικής Αρχής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η ύπαρξη ενός υπερσύγχρονου πάρκου για skate και ΒΜΧ, καθώς μέχρι και σήμερα οι νεαροί skaters περιφέρονται δημιουργώντας αυτοσχέδιες πίστες με αποτέλεσμα να διακυβεύεται καθημερινά τόσο η σωματική ακεραιότητα των ίδιων των skaters, όσο και των απλών πολιτών που συνυπάρχουν στους ίδιους χώρους – πάρκα.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί καινοτομία για τον Βόλο και για την πραγματοποίηση του υπήρξε άμεση συνεργασία με τους skaters καθ’ όλη την διαδικασία ώστε να ανταποκρίνεται σε διεθνή πρότυπα. Έτσι το νέο skate park θα είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για τους νέους, οι οποίοι θα το επισκέπτονται αρκετά συχνά και στόχος είναι να διοργανώνονται στο χώρο επιδείξεις και αγώνες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

75000 ευρω σε χωρο που ειχε παντα θεμα με λιμναζοντα νερα...
και μεταφορα αυτων των νεων απο το παρκο που συχναζαν πριν στον αναυρο, ακριβως μπροστα απο ΟΚΑΝΑ και μαλλον εντελως τυχαια διπλα σε καφετερια, που ακουσα οτι εχει οικονομικο ενδιαφερον ο "αξιοτιμος" πρωην δημαρχος!?
Παραννοω ή μηπως βλεπει και καποιος ακομα το θεμα εδω?