Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΩΣΗ.. Μέλι, Όσπρια, Ζυμαρικά, Αυγά, Μήλα και Καθαριστικά ΒΙΟ.ΜΕ - Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για τα ελληνικά προϊόντα: Θυμαρίσιο Μέλι, Όσπρια, Παραδοσιακά Ζυμαρικά, Αυγά Χωριάτικα, Μήλα και Φυσικά Καθαριστικά ΒΙΟ.ΜΕ. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα). Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας http://www.anwsi.gr/. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Φυσικά Καθαριστικά (χωρίς χημικές ουσίες) από τη ΒΙΟ.ΜΕ: ΛΕΥΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ εξαιρετικής ποιότητας 4 ελαίων (ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, καστορέλαιο και αμυγδαλέλαιο) με τιμή 3 ευρώ/260 γραμμάρια. ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (συστ.: αγνό λευκό σαπούνι, φυσικός βόρακας, σόδα πλύσης, νερό) με τιμή 1,20 ευρώ/λίτρο. ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΧΕΡΙΩΝ άσπρο με αιθέριο έλαιο Λεμόνι και πράσινο με αιθέριο έλαιο Μέντα, στην τιμή των 2,50 ευρώ/λίτρο. - ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ φετινής σοδειάς σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 8 ευρώ/κιλό από τον Κίσσαμο Χανίων Κρήτης. - ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ από τη Μικρολίμνη Πρεσπών φετινής σοδειάς, σε συσκευασία των 2 κιλών και τιμή 6,50 ευρώ/2κιλο, (3,25 ευρώ/κιλό). - ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΛΑΚΕ από τη Μικρολίμνη Πρεσπών φετινής σοδειάς, σε συσκευασία των 2 κιλών και τιμή 5,50 ευρώ/2κιλο (2,75 ευρώ/κιλό). -ΡΕΒΥΘΙΑ ποικιλίας "Makarena" και ΦΑΣΟΛΙΑ μέτρια (φασολάδας) ποικιλίας "Northern" φετινής σοδειάς από τα Φάρσαλα στην τιμή των 3,50 ευρώ/2 κιλά (1,75 ευρώ/κιλό). ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ για ποπκόρν φετινής σοδειάς με τιμή 2 ευρώ/κιλό από τα Φάρσαλα. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Α΄ ποιότητας από την Αμφίκλεια Φθιώτιδας: Χυλοπίτες, Κριθαράκι, Τραχανάς Γλυκός Σιμιγδαλένιος στην τιμή των 2,50 ευρώ/κιλό. ΑΥΓΑ Χωριάτικα ελευθέρας βοσκής (με πιστοποίηση) από την Ελασσόνα σε καρτέλα των 30 τεμαχίων και τιμή 5,20 ευρώ/καρτέλα (0,173 ευρώ/τεμάχιο). ΜΗΛΑ Delicia Κόκκινα με τιμή 2 ευρώ/4 κιλά (0,50 ευρώ/κιλό), φετινής σοδειάς από τη Δράκεια Μαγνησίας.
Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 13/Οκτώβρη στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 12/Οκτώβρη (6-9 το απόγευμα). Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: