Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ελλάδας Α! Εθνικής

4η Αγωνιστική 

Μέ τούς αγώνες τής 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε αυτό τό Σαββατοκύριακο τό πρωτάθλημα τής Super League  



Σάββατο 17/9/2016                                       
4.οο μ.μ.   Ξάνθη - Πανιώνιος   0 - 2
Ο Πανιώνιος συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα πέρασε με άνεση από την έδρα της Ξάνθης, πήρε τη νίκη (0-2), διπλασίασε τα «τρίποντα» στη Super League και έδειξε ότι (και) φέτος μπορεί να κοιτάζει ψηλά! Αποδοκιμασίες για τους γηπεδούχους



6.15 μ.μ.  Πλατανιάς - Λεβαδιακός   3 - 2
Μια άνετη επικράτηση προδιαγραφόταν για τον Πλατανιά, πού  προηγήθηκε μέ 3 - 0 ωστόσο στο τέλος αγχώθηκε για να επικρατήσει 3-2 του Λεβαδειακού.


8.00 μ.μ.Βέροια- ΑΕΚ    0-2  
Τα γκολ των Μπακασέτα και Βάργκας, αλλά και οι 3.500 φίλοι της στις εξέδρες της Βέροιας οδήγησαν την ΑΕΚ στο «2x2» στο πρωτάθλημα και στην εύκολη επικράτηση με 0-2 κόντρα στην τοπική ομάδα. 
Ένα ατύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια. Οπαδός της Ένωσης έχασε την ισορροπία του για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους και έπεσε από την εξέδρα. Ο φίλος της Ένωσης τραυματίστηκε στο κεφάλι και αμέσως έσπευσε στο πλευρό του ο γιατρός της ομάδας Άλκης Καλιακμάνης.

Κυριακή 18/9/2016
4.00 μ.μ. ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα  4- 0
Το 2Χ2 στο πρωτάθλημα έκανε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα των 9 παικτών στη Λεωφόρο Αέξάνδρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Κλειδί στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε η αποβολή του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Ανδρέα Πασχαλάκη, στο 22΄. Οι «πράσινοι», που μέχρι τότε είχαν «εγκλωβιστεί» από την τακτική των Ηπειρωτών και δεν είχαν ούτε... υποψία ευκαιρίας, με το που απόκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν περισσότερο, προηγήθηκαν γρήγορα και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο...
6.15 μ.μ. Κέρκυρα     - Λάρισα            2-0
Η Κέρκυρα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής επικράτησε 2-0 της Λάρισας. Οι «Φαίακες» άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Ντουαλά, ενώ στο 38’ ο Επστάιν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα


6.15 μ.μ. Ατρόμητος - Παναιτωλικός  0-2
Με ένα γκολ στην αρχή και ακόμα ένα στο τέλος του αγώνα ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Φερέιρα και ο Ουαρντά στις καθυστερήσεις χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου. 


8.30 μ.μ. Ηρακλής    - Ολυμπιακός     1-2
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο 5’ με τον Εμάνουελ Περόνε, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με πέναλτι του Ντομίνγκες στο 51’ και γκολ του Ιντέγε στο 75’. Για τον Ηρακλή στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιντζόγλου. 

Δευτέρα 19/9/2016

7.30 μ.μ. Αστέρας     - ΠΑΟΚ 1-2 
Δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη έσπασαν την κατάρα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (1-2) σε μία εμφάνιση ομάδας που θέλει να διεκδικήσει πρωτάθλημα

Βαθμολογία




Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: