Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 28/9/2016

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
= ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ... Δεκατέσσερα παιδιά από τη Μαγνησία έχοντας προσβληθεί από καρκίνο δίνουν αυτή τη στιγμή τον δικό τους αγώνα σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης νοσηλευόμενα για να ξεπεράσουν το σημαντικό αυτό πρόβλημα υγείας έχοντας στο πλευρό τους γονείς τους. Μεγάλης αξίας όμως είναι και η φροντίδα της Φλόγας που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται για τα παιδιά με καρκίνο δημιουργώντας υποδομές και παρέχοντας πολύπλευρη βοήθεια σε οικογένειες. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου η δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» με στόχο να σταλεί το μήνυμα της στήριξης στα παιδιά και τους εφήβους που προσπαθούν να κερδίσουν το στοίχημα της ζωής και να επανέλθουν.

= ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...Την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων από πέντε επιχειρήσεις και την ανάκληση της άδειας λειτουργίας δυο εξ αυτών, αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου. Σε συνεδρίασή της η Επιτροπή εξέτασε τις περιπτώσεις παραβάσεων σε συνολικά πέντε επιχειρήσεις και αποφάσισε να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας των μουσικών οργάνων και από τις πέντε. Οι παραβάσεις αφορούσαν την υπέρβαση του ορίου έντασης της μουσικής. Οι ανακλήσεις των αδειών λειτουργίας από δυο καταστήματα αφορούσαν, στην μία περίπτωση την ανάπτυξη περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων από αυτά που όριζε η άδεια της επιχείρησης και στη δεύτερη περίπτωση τη λειτουργία ορχήστρας σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος, που βρίσκεται στην Πορταριά (καφε- μπαρ) , με αποτέλεσμα την πρόκληση ηχορύπανσης. Ένταση προκλήθηκε κατά τη συζήτηση της τελευταίας περίπτωσης, με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης να επιτίθεται προσωπικά στον δήμαρχο Θ. Θεοδώρου
= ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ... Ανοιχτή επιστολή απάντηση, προς ανάλογη επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προ ημερών, σχετικά με τη λειτουργία του Ιατρείο Αλληλεγγύης, στέλνει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αναστασίας Μπατζιάκας προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Ο ίδιος τονίζει ότι ποτέ δεν είπε ότι θα εκδιωχτεί από τη θέση του το Ιατρείο Αλληλεγγύης, που λειτουργεί με ευθύνη του Ιατρικού Συλλόγου, ενώ για τη διακριτικότητα στην προσέλευση του Ιατρείου, επί της οδού Τοπάλη, ο αντιδήμαρχος απαντά ότι θα πηγαίνουν για ιατρικές εξετάσεις και όχι για …συσσίτιο!
= ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ι.Μ.Δ.... Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα βγει από την κρίση και θα οδηγηθεί στην ανάπτυξη, χωρίς όμως να το προσδιορίσει χρονικά, εξέφρασε από το Βόλο ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Δρ. Πέτερ Σόοφ, για την θεολογική προσέγγιση των σχέσεων Ελλάδας και Γερμανίας που σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι.Μ.Δ. στα Μελισσάτικα, με αφορμή ειδικό Συνέδριο της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών με τη συμμετοχή 50 ανθρώπων από τη Βαυαρία.
= ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΩΡΟ... Σε προσυμφωνία με τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Δημοσίων Υπαλλήλων για την αγορά της έκτασης στο Σωρό έναντι τιμήματος 100.000 ευρώ, έχει προχωρήσει ο δήμος Βόλου. Το ποσό της αγοράς του οικοπέδου συμπεριλήφθηκε στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού, γεγονός που χαρακτηρίστηκε από τις μειοψηφίες στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ως «πρώτο βήμα για να υλοποιηθεί μια απόφαση - σκάνδαλο». Ωστόσο η επικεφαλής της Επιλογής Ευθύνης, Νατάσσα Οικονόμου, μίλησε για «το πρώτο βήμα υλοποίησης μιας απόφασης σκάνδαλο». «Ο μόνος λόγος είναι η τακτοποίηση των φορολογικών υποχρεώσεων του κ. Μουλά. Δεν έχει αποδειχθεί η σκοπιμότητα αγοράς του οικοπέδου και η καταλληλότητά του», είπε η κ. Οικονόμου. Ακριβό θεωρήθηκε το τίμημα των 100.000 ευρώ από τον επικεφαλής της Δύναμης Βόλου, Μιχ. Μιτζικό. «Είχαμε ψηφίσει να περιέλθει το οικόπεδο στο δήμο, αλλά με ένα συμβολικό ποσό. Θεωρώ ότι αυτό που γίνεται είναι στα όρια της παρανομίας», είπε ο κ. Μιτζικός.
= ΔΕΥΑΜΒ... Απορρίφθηκε προσφυγή που κατέθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ, Δημήτρης Κουτσιφέλης, κατά απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης με την οποία αποσύρθηκε προηγούμενη απόφαση για διαγωνισμό σχετικά με το έργο «εκσυγχρονισμός και ενεργειακή αναβάθμιση αντλιοστασίου διάθεσης των ΕΕΛ της ΔΕΥΑΜΒ», ως οικονομικά ασύμφορη.
= ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΗΣ.... Σε ηλικία 73 ετών έφυγε χθες από τη ζωή ο Γιώργος Φώτης, πρώην πρόεδρος του ΙΚΑ και πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία από την επαγγελματική του δραστηριότητα ως χειρουργός - παιδοχειρουργός. Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή σε Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με πρόβλημα υγείας. Αφησε την τελευταία του πνοή το πρωί έχοντας δίπλα του αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Γιώργος Φώτης είχε σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Είχε πάρει την ειδικότητά του στη χειρουργική - παιδοχειρουργική και είχε εργαστεί στην Αθήνα ως επιμελητής.
Επέστρεψε στο Βόλο, όπου συνέχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα, ενώ από το γάμο του απέκτησε δύο παιδιά και ευτύχισε να γνωρίσει τρία εγγόνια.
= ΑΛΜΥΡΟΣ... Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της Μαγνησίας συνέβη χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αλμυρού, στο δρόμο για Βρύναινα.  Συγκεκριμένα, 54χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου από τον Αλμυρό σε έναν δρόμο στενό που οδηγεί στο χωριό Βρύναινα, προφανώς λόγω εκνευρισμού από την οδική συμπεριφορά 49χρονης οδηγού ΙΧ αυτοκινήτου, σταμάτησε το όχημά του και την ανάγκασε κα εκείνη να σταματήσει.  Ακολούθως, και σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, την ανάγκασε να κατεβεί από το αυτοκίνητο με τη βία, την εξύβρισε, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και της επέδειξε τα γενετικά του όργανα, την απείλησε και στη συνέχεια την χτύπησε με δυνατές γροθιές προκαλώντας της σωματικές βλάβες.  Η 49χρονη, κάτοικος Αλμυρού, κατέθεσε σήμερα Τρίτη το πρωί μήνυση εναντίον του 54χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού.   Ο 54χρονος κρατείται με εισαγγελική εντολή και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου.
= ΣΚΙΑΘΟΣ...  Τήν Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε στη Σκιάθο η «Εκστρατεία Ενημέρωσης Εκπαιδευτικής Κοινότητας και Ευρύτερου Κοινού» της HELMEPA, Η εκστρατεία στη Σκιάθο πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», την δε Έκθεση φιλοξενεί ο Δήμος Σκιάθου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι. Την έκθεση θα επισκεφθούν 800 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Σκιάθου και 120 των Γυμνασίων Αλοννήσου και Σκοπέλου. Επίσης στα πλαίσια της εκστρατείας, προσκαλούνται οι Εκπαιδευτικοί της Σκιάθου σε ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Θάλασσα και Άνθρωπος: Διασφαλίζοντας ένα Βιώσιμο Μέλλον» την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
= ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ... Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM 105.1 έκανε ο κ. Τζήμας με αφορμή την κριτική των κινήσεων του στο θέμα της αλλαγής προπονητή της ομάδας. Ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει κινδυνολογία ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως είναι καλύτερα που έγιναν στην αρχή οι αλλαγές που έπρεπε ώστε τα προβλήματα να μην διαιωνίζονται.
= ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ... Το ρεπό τους απολαμβάνουν σήμερα Τρίτη (27/8) οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς από αύριο το πρωί αρχίζει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Πύδνα στο Κίτρος, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν αν δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Όπως όλα δείχνουν, ο Φελίπε Ντα Κόστα θα χάσει και αυτό το παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιατρικό επιτελείο, ενώ και ο Παναγιώτης Ζώνας θα μείνει και αυτός εκτός. Δύο από τους πιο έμπειρους και πολύτιμους παίκτες της ομάδα δεν μπορούν ακόμη να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και θα απουσιάσουν από ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι.....

ΕΛΛΑΔΑ

= ΒΟΥΛΗ... Με 152 «ναι» ψηφίστηκε την Τρίτη από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ. Στη συνεδρίαση, που διεξήχθη σε υψηλούς τόνους, δεν μίλησαν ούτε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ούτε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, οι οποίοι αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους αύριο, Τετάρτη, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα Παιδείας.

= ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ... Ολομέτωπη επίθεση με αιχμή το Υπερταμείο, τις ασφαλιστικές και εργασιακές ρυθμίσεις και «την ακατανόητη ενεργειακή πολιτική», εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι συνομολόγησε την πλήρη κατάλυση οιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου της χώρας και οδήγησε την χώρα σε θεσμική υποδούλωση.

= ΑΔΕΔΥ... ΔΕΚΟ... Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν η ΑΔΕΔΥ και εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ μπροστά από τη Βουλή, αντιδρώντας στο «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας, που θα προέλθει όπως υποστηρίζουν, από την ένταξη των δημόσιων επιχειρήσεων στο Υπερταμείο, όπως προβλέπει διάταξη του πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται στο Κοινοβούλιο.

= ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ... Την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε πανό των αστυνομικών που διαδήλωσαν το πρωί έξω από την κεντρική πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Το πανό έγραφε: «Καμμένε, θυμήσου την υπόσχεσή σου και αν δεν μπορείς άντε παραιτήσου». Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

= ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ... Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Ξεπεράσατε και τους προηγούμενους στον λαϊκισμό. Τα ίδια λάθη, αλλά αυτή τη φορά με επαναστατικό αμπαλάζ» τόνισε.

ΚΟΣΜΟΣ

= ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ... Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να εγκαταστήσουν αντιπυραυλικά συστήματα στη Νότιο Κορέα «το συντομότερο δυνατό», δεδομένων των ρυθμών με τους οποίους η Πιονγιάνγκ προχωρά σε πυραυλικές δοκιμές, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος αμερικανός αξιωματούχος.

= ΑΙΓΥΠΤΟΣ... Μια από τις χειρότερες τραγωδίες εκτυλίχθηκε στα ανοικτά της Αιγύπτου, καθώς τουλάχιστον 202 πρόσφυγες έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο του αλιευτικού σκάφους που βυθίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Έως και 450 πρόσφυγες ταξίδευαν με το αλιευτικό όταν βυθίστηκε.

= ΗΠΑ... Ο δράστης των βομβιστικών επιθέσεων στο Τσέλσι του Μανχάταν φαίνεται ότι έδρασε μόνος και δεν είχε καμία επαφή με οποιαδήποτε εξτρεμιστική οργάνωση, δήλωσε ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ. «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία ένδειξη για την ύπαρξη κάποιου πυρήνα ή μιας απειλής για νέα επίθεση» κατέθεσε ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής αστυνομίας στην Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας της Γερουσίας.

= ΗΠΑ... Εκτός από το μικρόφωνο, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε και τον παρουσιαστή του πρώτου ντιμπέιτ απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον για μεροληψία, λέγοντας πως απέφυγε να κάνει σκληρές ερωτήσεις στην αντίπαλό του. Επιπλέον είπε ότι «χάρηκε που κατάφερε να συγκρατηθεί και δεν αναφέρθηκε στα "παραπτώματα" του Μπιλ Κλίντον, από σεβασμό στην κόρη του» -έστω κι αν ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, βομβαρδίζοντας το Διαδίκτυο με αποτιμήσεις που τον αναδεικνύουν νικητή του ντιμπέιτ.

= Δ.Ν.Τ....Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υπερασπίστηκε τα οικονομικά οφέλη της μετανάστευσης, παρά τις «προκλήσεις που καλούνται να ξεπεράσουν» οι χώρες φιλοξενίας, σε μια περίοδο που το θέμα των μεταναστευτικών ροών προκαλεί αυξανόμενες εντάσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

= ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ... Αύξηση κατά 1,368 δισ. ευρώ σημείωσαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο τον Αύγουστο και διαμορφώθηκαν στα 8,986 δισ. ευρώ έναντι 7,618 δισ. ευρώ τον Ιούλιο. Έτσι, το σύνολο των παλαιών (έως 31.12.2015) και των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών (από τις αρχές του έτους) προς το δημόσιο ανήλθε τον Αύγουστο σε 91,582 δισ. ευρώ.

= ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ... Σοβαρές δυσλειτουργίες, κωλυσιεργίες, απροθυμία να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της Τράπεζας Ελλάδος για αλλαγές, και ευθύνες στους μετόχους της καταλόγισε μεταξύ άλλων στην Τράπεζα Αττικής, η διευθύντρια εποπτείας πιστωτικού συστήματος της ΤτΕ, Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου.

= ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ... Στοίχημα χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τη στρατηγική αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων που εντάσσονται στο Υπερταμείο, ενώ κατήγγειλε εκστρατεία ψεύδους λέγοντας πως από πουθενά δεν προκύπτει η υποχρέωση ιδιωτικοποιήσεων. «Δεν υπάρχει επιτροπεία, δεν υπάρχει υποθήκευση όλης της περιουσίας» διαβεβαίωσε.

= ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ...Στο Λουξεμβούργο μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόγιερ. Ο υπουργός Οικονομικών θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «The Bridge Forum Dialogue».

= ΣΟΙΜΠΛΕ... Μήνυμα στον Μάρτιο Ντράγκι να γίνουν επειγόντως διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να τονωθεί η ανάπτυξη και να τερματιστεί η εποχή των χαμηλών επιτοκίων, έστειλε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του κεντρικού τραπεζίτη στο Βερολίνο.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

= CHAMPIONS LEAGUE... Μετά την Αγγλία, η Λέστερ επιδιώκει να «σοκάρει» και την Ευρώπη. Οι «Αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να «ζευγαρώσει» τις νίκες της στο Champions League επικρατώντας 1-0 της Πόρτο στο «Κινγκ Πάουερ». Συγκλονιστικό ματς έγινε στο «Ζίγκναλ Ιντούνα» με τη Ρεάλ να έχει τον Ρονάλντο σε μεγάλη βραδιά, να προηγείται δύο φορές της Ντόρτμουντ, αλλά σε αμφότερες οι Γερμανοί αντέδρασαν με τον Σούρλε να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 87΄. Εύκολες νίκες με... 4άρα για Γιουβέντους και Κοπεγχάγη. Δείτε όλα τα αποτελέσματα...

= ΑΓΓΛΙΑ... Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας αποτελεί ο Σαμ Άλαρνταϊς, μόλις 67 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του! Το Sky Sports μετέδωσε ότι η FA προχώρησε στην απόλυσή του και αιτία στάθηκε ασφαλώς το σκάνδαλο που ξέσπασε από το πρωί, μετά το video που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Telegraph. Ο 61χρονος προπονητής εμφανίζεται να συνομιλεί με δημοσιογράφους μεταμφιεσμένους σε επιχειρηματίες και να τους δίνει συμβουλές πώς να παρακάμψουν τους κανονισμούς που αφορούν στις μεταγραφές. Επίσης, επέκρινε τον προκάτοχό του, Ρόι Χότζσον και τον βοηθό του Γκάρι Νέβιλ.

= ΑΕΚ... Ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (20:30) στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό και την επέμβαση που έκανε στη μύτη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και μπάλα, φορώντας ειδική μάσκα.

= ΕΠΟ... Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει έξι Ενώσεις-μέλη της ΕΠΟ, οι οποίες πρόσκεινται στην «αντιπολίτευση», με την οποία ζητούσαν να κριθούν άκυρες οι αποφάσεις που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή στις 12 Σεπτεμβρίου και κατ' επέκταση να μη διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, που έχουν προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου, στα Χανιά.

= ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ... Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ μέχρι το φινάλε του Α' γύρου (7η-15η αγωνιστική). Στις 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 10η αγωνιστική και δυο εβδομάδες αργότερα (20/11) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου στο Φάληρο και στις 30 του ίδιου μήνα το ντέρμπι Δικεφάλων ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: