Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πνιγμένος στον χείμαρρο ο κτηνοτρόφος στο Νεοχωράκι

ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ
Πνιγμένος εντοπίστηκε σήμερα τό πρωί ο αγνοούμενος από τό βράδυ  τού Σάββατου κτηνοτρόφος,  από δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, που «χτενίζουν» την περιοχή εδώ και δύο μέρες.
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στον χείμαρρο που είχε πλημμυρίσει και τον παρέσυρε για αρκετή απόσταση (περίπου 4 χλμ.), φτάνοντάς στο ύψος του εργοστασίου Σπύρου, περίπου 2,5 χλμ. πριν το Νεοχωράκι.
 Σημειώνεται ότι ο άτυχος 59χρονος πήγε στο μαντρί του, βόρεια του χωριού το απόγευμα του Σαββάτου, που οι συνθήκες ήταν άσχημες, λόγω της καταιγίδας και αργά το βράδυ ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι αγνοείται, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες, στις οποίες από χθες Κυριακή το πρωί μετείχε κλιμάκιο και της ΕΜΑΚ.  Το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου εντοπίστηκε περίπου 700 μ. από την κτηνοτροφική μονάδα και οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε χείμαρρο που βρίσκεται στην περιοχή και είχε φουσκώσει από τα νερά. Τελικά, μετά τις άκαρπες έρευνες χθες, η σορός του άτυχου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε σήμερα από τις δυνάμεις έρευνας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: