Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

18 Ιανουαρίου άνοιγμα στο Λιανεμπόριο με click away και click in shop

Ανοίγει εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου από την προσεχή Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, το λιανεμπόριο με έναν συνδυασμό click away και click in shop για πολύ συγκεκριμένους κλάδους. Συγκεκριμένα, όσο περνούν οι μέρες και αυξάνονται οι αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου φαίνεται ότι «κλειδώνει» η επαναλειτουργία των καταστημάτων με μέτρα και προφυλάξεις για τον κορονοϊό, καθώς πλέον η αγορά ασφυκτιά με εκπροσώπους του κλάδου να κάνουν λόγο ακόμα και για 200.000 επερχόμενα λουκέτα – ίσως και πολύ περισσότερα.

Επαναλειτουργία των καταστημάτων από την Δευτέρα ως εξής:

Ανοιγμα του συνόλου των μαγαζιών με τη μέθοδο του click away, όπως ίσχυε και την περίοδο πριν τις γιορτές ώστε να διεκπεραιωθούν και οι παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

Ανοιγμα και με φυσική παρουσία των καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης, αλλά και των κοσμηματοπωλείων με την εφαρμογή της μεθόδου click in shop και με τήρηση αυστηρών μέτρων προστασίας.

Πού θα εφαρμόζεται το click in shop
Με το click in shop ο καταναλωτής θα μπορεί να κλείνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ραντεβού για την επίσκεψή του στο κατάστημα σε προκαθορισμένη ώρα, να διαλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει εκεί, να το δοκιμάζει εφόσον επιθυμεί και να το πληρώνει εντός του καταστήματος. Οπωσδήποτε θα ισχύει η υποχρέωση αποστολής sms στο 13033 με το ραντεβού από το κατάστημα προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί εκεί ο καταναλωτής.

Επαγγελματικό Επιμελητήρο Αθηνών

«Όσο καθυστερεί το άνοιγμά τους, έστω και υπό προϋποθέσεις και με αυστηρά υγειονομικά μέτρα τόσο αυξάνεται η ανάγκη για περισσότερα μέτρα στήριξης. Είναι πλέον στο χέρι της κυβέρνησης η τελική επιλογή. Όποια και αν είναι όμως, θα πρέπει να την υποστηρίξει με πράξεις και να μην αφήσει στο έλεος του Θεού εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους τους που κινδυνεύουν να οδηγηθούν στην ανεργία. Ζητάμε το αυτονόητο. Να λειτουργήσουμε με κανόνες. Περισσότερο επικίνδυνη είναι η σημερινή κατάσταση που βλέπουμε παραβατικές συμπεριφορές ενώ επιχειρήσεις και επαγγελματίες βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Ας σταθμίσουν τα πράγματα και οι ειδικοί επιστήμονες και ας αποφασίσουν, αναλαμβάνοντας όμως και τις ευθύνες τους για την οικονομική καταστροφή που προκαλούν»

ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: