Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Σοκ στο Νοσοκομείο του Βόλου – Πέθανε ξαφνικά 42χρονος γιατρός

Πέθανε στο Νοσοκομείο Βόλου ένας 42χρονος ειδικευόμενος γιατρός αναισθησιολόγος, στο διάλειμμα της εφημερίας του και ενώ βρισκόταν στο κουζινάκι του τμήματός του ξαφνικά έπεσε νεκρός.

Πρόκειται για τον Γ.Λ. με καταγωγή από τη Δράμα, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος τους επόμενους μήνες θα τελείωνε την ειδικότητά του. Ο άτυχος γιατρός έκανε το διάλειμμα της εφημερίας του, όταν ξαφνικά, στις 3 το μεσημέρι, έπεσε στο δάπεδο και ήταν ήδη νεκρός… Σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Παύλο Μαλινδρέτο, ο άτυχος συνάδελφός του δεν είχε κάποιο εμφανές πρόβλημα υγείας, ενώ για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του, θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών, είπε ότι θάνατος του 42χρονου έγινε στη διάρκεια της εφημερίας του, η οποία, αν και δεν το γνωρίζει ο κόσμος, προκαλεί αρκετό στρες. Για τον θάνατο του άτυχου γιατρού ενημερώθηκε η Αστυνομία, που παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.
Η Ένωση ιατρών
Σε συλλυπητήρια επιστολή, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ) , αναφέρει, ότι «θα θέλαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του νέου συναδέλφου μας εν ώρα υπηρεσίας. Στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του παρείχε ασάλευτα τις υπηρεσίες στους συνανθρώπους του. Ευχόμαστε επιτέλους η Πολιτεία να αναγνωρίσει και να βελτιώσει τις αδηφάγες συνθήκες εργασίας και εφημέρευσης όλων των συναδέλφων. Καλό Παράδεισο Συνάδελφε».