Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ.. Σε κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου του Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου 2019», συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 148.800 € με Φ.Π.Α. 24%, θα προχωρήσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου που συνεδριάζει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στις 13.30 στο Δημαρχείο Βόλου...

ΒΟΛΟΣ... Το Κρουαζιερόπλοιο «AIDA CARA» σημαίας ΙΤΑΛΙΑΣ, καταπλέει σήμερα, Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:30, στο Λιμένα Βόλου, προερχόμενο από τον Πειραιά, με 1.188 επιβάτες και 383 άτομα πλήρωμα. Στο πλοίο επιβαίνουν τουρίστες κυρίως από Γερμανία, Ελβετία και Ολλανδία και θα παραμείνει στο Λιμένα του Βόλου για 10 ώρες. 
ΒΟΛΟΣ... 70 συλλέκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που βρέθηκαν χθές στην παραλία του Βόλου γιατί συμμετέχουν στο εντυπωσιακό 8ο  Ράλλυ Όλυμπου 2019 που πραγματοποιείται στη Θεσσαλία.
ΙΓΝΑΤΙΟΣ... Ο μήνας Οκτώβριος σηματοδοτεί την επανεκκίνηση όλων των ιεραποστολικών δραστηριοτήτων της τοπικής μας Εκκλησίας. Σήμερα, πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, πραγματοποιείται σε όλη την Ιερά Μητρόπολή μας η Έναρξη της λειτουργίας των Κατηχητικών Σχολείων και των Νεανικών Συντροφιών. Με αυτή την ευκαιρία σας απευθύνομαι σήμερα, για να σας υπενθυμίσω την τεράστια σημασία των κατηχητικών μας δράσεων και να σας καλέσω να συνδράμετε στην επιτυχία τους.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ.. Εγγράφως αίτημα υπέβαλε ο Δήμος Σκοπέλου ώστε να κηρυχθούν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας λόγω ισχυρής χαλαζόπτωσης, ισχυρής βροχόπτωσης και ανεμοθύελλας, οι Κοινότητες Γλώσσας, Κλήματος μέχρι και τον οικισμό του Πανόρμου.
ΜΗΛΙΝΑ... Έφυγε από τη ζωή χθές, σε ηλικία 45 χρονών, ο υπέρβαρος άνδρας από τη Μηλίνα, ο οποίος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης στο Νοσοκομείο Βόλου, με παθολογικά προβλήματα.
Ο λόγος για τον άτυχο Στάθη Διονά, που έφυγε από τη ζωή, πιθανόν λόγω ανακοπής καρδιάς.
ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗ... Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος των Απανταχού Μακρυραχιωτών «Γεώργιος Κανισκέρης» διοργανώνει τη γιορτή μανιταριών και βοτάνων, με το φετινό ραντεβού στη Μακρυράχη να έχει οριστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου, στην πλατεία του πηλιορείτικου χωριού
ΜΗΛΙΕΣ...  Eκδηλώσεις μνήμης για την 76η επέτειο από το Ολοκαύτωμα... Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019
ΩΡΑ 07.30 -10.00- Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο μνήμης πεσόντων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μηλεών.  ΩΡΑ 10.30 Επιμνημόσυνη δέηση. Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στο σιδηροδρομικό σταθμό Μηλεών. Προσκλητήριο νεκρών
Εθνικός ύμνος. Έκθεση φωτογραφία στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου...