Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Φθινόπωρο από αύριο στο Νομό Μαγνησίας

Από αύριο Φθινόπωρο και στο Νομό Μαγνησίας, καθώς την τελευταία ημέρα του Οκτώβρη θα κάνει την εμφάνισή του, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 15 βαθμούς Κελσίου και τη βροχή να παίρνει τη σκυτάλη της ηλιοφάνειας. Ο Νοέμβριος έρχεται με Φθινοπωρινή διάθεσή και η καλοκαιρία έφτασε στο τέλος της.
  Από σήμερα το βράδυ θα έχουμε αλλαγή καιρού αλλά τη Μαγνησία θα την επηρεάσει περισσότερο κατά τη διάρκεια της Πέμπτης. Θα έχουμε βροχές, βοριάδες 6 μποφόρ την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι. Την Πέμπτη η μέγιστη τιμή στο Βόλο θα είναι λίγο κάτω από τους 20 βαθμούς αλλά Παρασκευή και Σάββατο ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει στους 15 βαθμούς Κελσίου.
Από το Σάββατο μεσημέρι και την Κυριακή θα σημειωθεί μία βελτίωση του καιρού με αραιές συννεφιές και διαστήματα ηλιοφάνειας και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει έως τους 19 βαθμούς, ενώ οι βοριάδες θα εξασθενήσουν. Από την Κυριακή όμως κι έπειτα το σκηνικό του καιρού θα είναι πλέον Φθινοπωρινό.
Στο μεταξύ, υπάρχει πιθανότητα να δούμε και τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα, κυρίως στη Δυτική Μακεδονία και σε υψηλά υψόμετρα όπως στον Όλυμπο και τον Κίσσαβο, όμως δεν διαφαίνεται μία χιονόπτωση στο Πήλιο.