Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Αφετηρία κρουαζιέρας το λιμάνι του Βόλου

Λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας θα γίνει ο Βόλος, καθώς από τις 22 Νοεμβρίου η εταιρεία Celestyal ξεκινά κρουαζιέρες με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και ενδιάμεσες στάσεις την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.
Το ταξίδι θα είναι επταήμερο και το κόστος του θα είναι 550 ευρώ και περιλαμβάνει το ταξίδι, τη διαμονή, όλα τα γεύματα, όλα τα ποτά, τους λιμενικούς φόρους, τα φιλοδωρήματα, εκδρομή στο Βόσπορο με πλοιάριο και εκδρομή στο Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.. Ο χρόνος που απομένει δεν είναι ιδιαίτερα πολύς για την οργάνωση μιας κρουαζιέρας, γιατί μία οικογένεια προκειμένου να την αποφασίσει πρέπει να την προγραμματίσει, πιο έγκαιρα. Ωστόσο είναι πολύ ενθαρρυντικό όλο αυτό που συμβαίνει...
Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Βόλου το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, χωρητικότητας 1200 επιβατών με 500 καμπίνες. Διαθέτει εστιατόρια, διάφορα καφέ, σαλόνια και μπαρ. Καζίνο, internet καφέ, 2 αίθουσες συνεδρίων, καταστήματα duty free, εξωτερική πισίνα και μπαρ, τζακούζι, γυμναστήριο, ινστιτούτο αισθητικής, αίθουσες για μασάζ και spa και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο και δοκιμασμένο.