Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Οι «πρωταγωνιστές» των πανελλαδικών στη Μαγνησία

Η ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ
Πολλές και μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι Βολιώτες αριστούχοι με την Ιατρική Σχολή να αποτελεί την πρώτη επιλογή των περισσοτέρων.
Ειδικότερα, οι αριστούχοι των σχολείων της περιοχής εισάγονται στις εξής σχολές:
Στην Ιατρική Λάρισας και μάλιστα στην 2η θέση εισάγεται η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας Ευανθία Λεφάκη, η οποία έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων συγκεντρώνοντας 19.186 μόρια.


Κωνσταντίνος Μαντζίρης, 19.136 μόρια, 2ο ΓΕΛ Βόλου εισάγεται στην Ιατρική Αθηνών. Ο Κωνσταντίνος κατάφερε με συστηματικό διάβασμα αλλά χωρίς στερήσεις να αριστεύσει στο σχολείο του σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση σ’ αυτό και τη δεύτερη καλύτερη στη Μαγνησία. Γιος του γνωστού οφθαλμίατρου της πόλης, ο Κωνσταντίνος Μαντζίρης θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην Ιατρική, πιθανώς όμως σε άλλη ειδικότητα.
Απόστολος Γερογιάννης, 18.924 μόρια, 8ο ΓΕΛ Βόλου 
Στην Ιατρική Αθηνών εισάγεται ο Απόστολος Γερογιάννης κάνοντας το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Μάλιστα ο απόφοιτος του 8ου ΓΕΛ Βόλου είχε δώσει διεθνείς εξετάσεις, άκρως απαιτητικές και έγινε δεκτός τόσο στην Ιατρική Σχολή του Lancaster στην Αγγλία, όσο και στην Ιατρική Σχολή του Μιλάνου. Όμως ο Απόστολος αποφάσισε να μείνει στη χώρα του και να γίνει φοιτητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Φρειδερίκη- Μαρία Τσιουκαντάνα, 17.999, 7ο ΓΕΛ Βόλου  Στην πρώτη της επιλογή και στην πρώτη θέση εισάγεται η Φρειδερίκη Μαρία στη Σχολή της επιλογής της που είναι το Τμήμα Ιστορίας, Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η χαρά της ήταν μεγάλη, τόσο για την εισαγωγή της στο Τμήμα αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους εισακτέους.
Ειρήνη Χονδρού. 18.735 μόρια, 8ο ΓΕΛ Βόλου. Την πρώτη της επιλογή κατέκτησε η Ειρήνη Χόνδρου, η οποία εισάγεται στο Οικονομικό ΣΣΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια ήταν πολύ ικανοποιημένη με την επιτυχία της αυτή και τόνισε πως οι κόποι της δικαιώθηκαν.


Ευαγγελία Κωνσταντοπούλου, 18.819 μόρια, Μουσικό Σχολείο.  Στην πρώτη της επιλογή, την Ιατρική Θεσσαλονίκης εισάγεται η Ευαγγελία Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε κατακτήσει την πρωτιά των πανελλαδικών στο σχολείο της.


Φωτεινή Παλαμίδη, 18.012, 3ο ΓΕΛ Βόλου. Απόλυτα ικανοποιημένη για την εισαγωγή της στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης είναι η Φωτεινή Παλαμίδη, η οποία κατέφερε να κατακτήσει το στόχο της. Μάλιστα η Φωτεινή συμμετείχε φέτος για δεύτερη φορά στις πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας πέρυσι 17.231 μόρια. Η φετινή χρονιά όμως και οι κόποι της τελικά δικαιώθηκαν.
Ιωάννα Πανάγου, 18.711 μόρια, 8ο ΓΕΛ Βόλου. Όχι μόνο πέρασε στην πρώτη της επιλογή, η Ιωάννα κατάφερε και πέρασε και πρώτη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Πέρασε μία δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα, όμως σήμερα η χαρά της έσβησε όλες τις δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος. Η Ιωάννα δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει τις σπουδές της στην αγαπημένη της σχολή
Αφροδίτη Χονδρονίκου, 18603 μόρια. Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε η Αφροδίτη Χονδρονίκου,  εισήχθη ένατη στη Σχολή Ικάρων Μηχανικών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΜΑ). Η ίδια είπε ότι η συγκεκριμένη σχολή ήταν πρώη της επιλογή και ευχαρίστησε τους γονείς, τους καθηγητές της και το φροντιστήριο, που τη βοήθησαν να πετύχει το στόχο της.
Κυριακή Λουμπάκη, 18282 μόρια. Στη Νομική Θεσσαλονίκης, που ήταν πρώτη της επιλογή. Η φοιτήτρια πλέον δήλωσε ότι σε όλο αυτό τον αγώνα είχε συμπαραστάτες τους γονείς και τους καθηγητές της, γιατί δεν ήταν μόνο το διάβασμα, αλλά και οι θυσίες που έκανε.
Μαρία Κοκόλα, 18267, ΓΕΛ Καναλίων. Στη σχολή Πυροσβεστών εισάγεται η Μαρία Κοκόλα και κάνει επιτέλους το όνειρό της πραγματικότητα. Η ίδια θα συναντήσει στην ίδια σχολή τον αδερφό της, ο οποίος ήδη φοιτά εκεί. Η Μαρία πέρασε μία δύσκολη χρονιά, καθώς οι αποστάσεις που έπρεπε να διανύσει ήταν μεγάλες, οι καιρικές συνθήκες δύσκολες, όμως η χαρά της για την επιτυχία αυτή, τα ξεπέρασε όλα.
Σταύρος Ανδραδόπουλος, 18. 430 μόρια, 1ο ΕΠΑΛ Βόλου εισάγεται στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 
Αναστάσιος Πασχαλίδης, 17.908 μόρια, 1ο ΓΕΛ Βόλου Μπορεί ο Αναστάσιος Πασχαλίδης να εισάγεται στη δεύτερη επιλογή του, δηλαδή στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως ουσιαστικά αυτή ήταν η πρώτη επιλογή και επιθυμία. Κατάφερε και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις, συγκέντρωσε το δεύτερο μεγαλύτερο βαθμό στο σχολείο του και πλέον το μέλλον του ανήκει.
Μυρσίνη Κωνσταντοπούλου, 17.549 μόρια. Μια χρονια κούρασης και διαβάσματος έκλεισε με επιτυχία για τη Μυρσίνη. Η αριστούχος του Λυκείου Αγριάς , που μένει στην Άφησσο και πήγαινε σχολείο στην Αγριά και φροντιστήρια στο Βόλο. κατάφερε και έκανε πραγματικότητά το όνειρό της και εισάγεται στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στην Αθήνα. Η επιτυχία της αυτή την έδωσε χαρά τόσο σε εκείνη όσο και στην οικογένειά της.
Απόστολος Μπατακόγιας, 18.860 μόρια, ΓΕΛ Βελεστίνου εισάγεται στη σχολή Ικάρων Μηχανικών
Σάββας Καρατζίδης, 17.509 μόρια ΓΕΛ Βελεστίνου, εισάγεται στη σχολή Αστυφυλάκων Οι στόχοι του Σάββα κατά καιρούς άλλαζαν όπως τόνισε. Τελικά αποφάσισε ότι θέλει να περάσει σε μία Αστυνομική Ακαδημία και εισάγεται στη Σχολή Αστυφυλάκων. Η χρονιά κύλησε για εκείνον με πολύ διάβασμα και κόπο. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου και τους καθηγητές μου, τόσο από το σχολείο, όσο και από τα φροντιστήρια. Η ζωή τώρα ξεκινά»!

Αντωνία Κουσκουρίδα, 17.467 μόρια. Στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλακών εισάγεται η αριστούχος του ΓΕΛ Βελεστίνου Αντωνία Κουσκουρίδα, η οποία ευχαριστεί τους γονείς της, τους καθηγητές και τους φροντιστές της για τη στήριξη και την βοήθεια που της παρείχαν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Γιώργος Φραγκόπουλος, 17166 μόρια, 7ο ΓΕΛ Βόλου. Αρίστευσε ο Γιώργος στο σχολείο του και έτσι ολοκληρώθηκε μία απαιτητική χρονιά για εκείνον. Αν και επιθυμούσε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή, ο Γιώργος εισάγεται στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Χρήστος Πανταζόπουλος, 18187 μόρια. Στη σχολή πρώτης επιλογής του που είναι η Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κατάφερε να εισαχθεί και μάλιστα τέταρτος ο Χρήστος Πανταζόπουλος, απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου, που συγκέντρωση 18187 μόρια.
Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος γιατί ήθελε να μείνει στο Βόλο και να μπει στη συγκεκριμένη σχολή και ευχαρίστησε τους γονείς του και τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου.
Έλενα Μαχμουτάι, 18040 μόρια, Μουσικό Σχολείο Βόλου εισάγεται στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ Σύμφωνα με την ίδια, ήταν η δεύτερη επιλογή της (η πρώτη ήταν η αντίστοιχη σχολή στην Αθήνα), ωστόσο ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς και τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου που τη στήριξαν.
Γκατζόπουλος Δημήτριος, 17912 μόρια 6ο ΓΕΛ Βόλου  ήταν ένας από τους αριστούχους και μάλιστα κατάφερε να εισαχθεί δεύτερος στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.



Παναγιώτης Στέκας, 18.006  Ο αριστούχος του Γενικού Λυκείου Αλμυρού εισάγεται σε μία από τις σχολές επιλογής του, που είναι η Μοριακή Βιολογία στην Αλεξανδρούπολη. Παρά την κουραστική χρονιά και τα δύσκολα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων, εκείνος κατάφερε να επιτύχει το στόχο του.



Χρήστος Νικητάκης, 18.053 μόρια, ΓΕΛ Σκιάθου  εισάγεται στη σχολή Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, γιατί δηλώνει και Ολυμπιακός! Πλέον θα φοιτά την σχολή της πρώτης του επιλογής και θα παρακολουθεί και την αγαπημένη του ομάδα.
Γιάννης Λίτσος, 18.616 μόρια, του Λυκείου Σκοπέλου έβαλε το δικό του «τρίποντο» και εισάγεται στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που αποτελούσε την πρώτη του επιλογή. Να σημειωθεί πως ο Γιάννης ασχολείται και με την ομάδα καλαθοσφαίρισης του νησιού.


Δημήτρης Γαλατσίδας, 18910 μόρια  από το ΕΠΑΛ Αλμυρού, αφού κατάφερε να αριστεύσει στις πανελλαδικές εξετάσεις και να βγει πρώτος στο σχολείο του, κατάφερε και την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Λάρισας και είναι ο πρώτος μαθητής από το ΕΠΑΛ Αλμυρού, ο οποίος πέρασε σε Ιατρική Σχολή.
3ο ΕΠΑΛ Βόλου
Στην Ιατρική Σχολή Λάρισας του Π.Θ. εισήχθη η απόφοιτη του 3ου ΕΑΛ Βόλου Ιωάννα – Φανουρία Μπιγκόλα η οποία συγκέντρωσε 18700 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο Δημήτριος Πίτσιος που συγκέντρωσε 18270 μόρια εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Κρήτης, ο Ευάγγελος – Γαβριήλ Πίτσιος με 18105 μόρια στη Νοσηλευτική Αθήνας.
Από το ίδιο σχολείο η Ελένη Μπαντιδάκη εισήχθη στη Σχολή Λογοθεραπείας Ιωαννίνων, ο Ευθύμης Μακρής στην Προσχολικής Αγωγής Αλεξανδρούπολης, ο Νικ. Πλιάτσικας στην Φυσικής Αγωγής Κομοτηνής, η Σταυρούλα Νατσαρίδη στην Προσχολικής Αγωγής του Π.Θ. στο Βόλο, η Φρειδερίκη Σταμοπούλου στη Προσχολικής Αγωγής Πάτρας, ο Αλέξανδρος Χασάλλα στην Προσχολικής Αγωγής Ρόδου, η Σοφία Κουρκουρίδα και η Ντανιέλα Χόντο στην Προσχολικής Αγωγής Ρεθύμνου, οι Γιώργος Ξυράφης, Αδαμάντιος Ντόλιος, Γιώργος Γεωργούδης και Στέφ. Συνάτικας στην Γεωπονική Σχολή του Π.Θ. στο Βόλο.
ΓΕΛ Αλμυρού 
Οι απόφοιτοι του ΓΕΛ Αλμυρού εισήχθησαν στις παρακάτω σχολές:
Ο Παναγιώτης Στέκας εισάγεται στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (Αλεξανδρούπολη), Ο Γιώργος Τώρρης στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Βόλος), η Κωνσταντίνα Κατσαρού στη Νομική Κομοτηνής, ο Γρηγόρης Αγραφιώτης στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Λάρισα), ο Έλβις Λάζρι στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης, η Αναστασία Κεραμίδα στη– Σχολή Αστυφυλάκων, ο Νικόλαος Λωρίτης στο ΕΚΠΑ: Πολιτικό Νομικής Αθήνα, η Αποστολία Παπακωνσταντίνου στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Βόλος), ο Επαμεινώνδας Μιχαήλ στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, ο Παναγιώτης Γερακούδης στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Βόλος), ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Βόλος) και ο Κωνσταντίνος Μπαζής στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
ΕΠΑΛ Αλμυρού 
Οι απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Αλμυρού εισάγονται στις παρακάτω σχολές:
Ο Γαλατσίδας Δημήτριος στην Ιατρική Λάρισας (18.910), ο Μοσχοβόπουλος Γεώργιος στη ΣΜΥΑ κατεύθυνση Διοίκησης – 1ος Πανελλαδικά (18.6545), ο Γεωργοσόπουλος Νικόλαος στη ΣΜΥΝ, ο Μπατσαβάνος Ιωάννης στη ΣΜΥ όπλα Τρίκαλα (17.815), ο Δημαρέλος Απόστολος στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), ο Παναγιώτης Λιούπης στο Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ και η Ευτυχία Σανοζίδη στο ΤΕΦΑΑ.
ΓΕΛ Βελεστίνου
Οι απόφοιτοι του ΓΕΛ Βελεστίνου εισήχθησαν στις σχολές επιλογής τους.
Ο Δημ. Αραμπατζής εισήχθη στη Φιλοσοφική Αθηνών, ο Λεωνίδας Κουτσολιάκος στη Σχολή Ευελπίδων, ο Απόστολος Μπατακόγιας στη Σχολή Ικάρων Μηχανικών Αεροσκαφών, η Σοφία Καρρά και η Αντριάνα Ακριβούση στη Νομική του Πανεπιστημίου Θράκης, η Χριστίνα – Φωτεινή Κοντογιάννη στο Προσχολικό Ειδικής Αγωγής Βόλου, η Αικατερίνη Αποστολάκη στο Τμήμα Πληροφορικής του ΠΘ. Στη Λαμία, η Ελένη – Παρασκευή Λαΐνα στη σχολή Πλοιάρχων, η Ευαγγελία Μησιάκου στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου, ο Στυλ. Τσότρας στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, ο Αιμιλιάνο Ντίλι και ο Γεώργος Μπόλκας στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Π.Θ. στο Βόλο, η Ευαγγελία Ανδριώτη στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, ο Ιωάν. Τινανάς στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου και η Δέσποινα Λουφοπούλου στη Γεωπονική Σχολή Βόλου του Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: