Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα στά Αστέρια Αγριάς



Στη θάλασσα βρέθηκε στις 2.30 σήμερα το μεσημέρι Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από Αγριά προς Βόλο, στο ύψος της Παιδόπολης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν ο 65χρονος οδηγός του έχασε τον έλεγχο.

Το μικρό αυτοκίνητο, μάρκας Toyota Yaris, που οδηγούσε συνταξιούχος κάτοικος Κ. Λεχωνίων και επέβαινε η ηλικίας 7 χρονών εγγονή του, που μεταφέρθηκε από διερχόμενους στο Νοσοκομείο, δεν χτύπησε αλλά θα παραμείνει για εξετάσεις.
Επί τόπου πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά το παιδί, που έπαθε σοκ, ήδη βρισκόταν στο νοσοκομείο Βόλου.
Από την πτώση του αυτοκινήτου στη θάλασσα, σε μικρό βάθος, δεν κινδύνεψε κάποιος λουόμενος, ενώ στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 65χρονος για να διαπιστωθεί αν τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, διότι συζητούσε με την εγγονή του, ενώ το αυτοκίνητο θα ανασυρθεί από τη θάλασσα, μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθούν παππούς και εγγονή, με μέριμνα της εταιρίας οδικής βοήθειας.
Το Λιμεναρχείο σχημάτισε δικογραφία για πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας. ΠΗΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: