Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Μαρτυρικός θάνατος ακτινολόγου από την Αγριά και των παιδιών της στο Μάτι

 Η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος για το θάνατο της Βασιλικής Χερουβείμ το γένος Κουκουσέλη, των δύο δίδυμων κοριτσιών της και της μητέρας της Χρυσούλας από την Αγριά. Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που ραγίζει καρδιές και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η ακτινολόγος - τεχνολόγος βρήκε φριχτό θάνατο μαζί με τα παιδιά και τη μητέρα της  στο «μαρτυρικό» πλέον Μάτι. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε πάει να πιάσει δουλειά στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας. Όταν της ανακοίνωσαν την τρίμηνη μετακίνησή της  από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, όπου υπηρετούσε, στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας χάρηκε, διότι θα πρόσφερε τις υπηρεσίες της κοντά στο σπίτι της, αφού η οικογένειά της διέμενε στην περιοχή . Δεν πρόφτασε όμως. Η πύρινη κόλαση της περασμένης Δευτέρας της έκοψε το νήμα της ζωής. 
Η άτυχη τεχνολόγος - ακτινολόγος βρέθηκε απανθρακωμένη μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια της και τη μητέρα της ανάμεσα σε δύο καμένα αυτοκίνητα. Εκτιμάται ότι μόλις συνειδητοποίησε τον κίνδυνο και ενώ οι φλόγες είχαν περικυκλώσει τα γύρω σπίτια, αποφάσισε να φύγει μαζί με τα παιδιά και τη μητέρα της , για να αναζητήσουν ένα πιο ασφαλές μέρος, μακριά από την πύρινη κόλαση που δεν άφηνε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της.
Τραγική ειρωνεία το σπίτι της από το οποίο έφυγε η οικογένεια για να μην αποκλειστεί έμεινε άθικτο από τις φλόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: