Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Θανατηφόρα παράσυρση 47χρονης χθες αργά το βράδυ στο Μαλάκι

Με ασύλληπτη τραγωδία σημαδεύτηκε η νυχτερινή έξοδος στο Μαλάκι για μέλη οικογένειας, Στην παραλιακή του Πηλίου, γυναίκα ηλικίας 47 χρόνων βρήκε ακαριαίο θάνατο στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της, με τα οποία αποχωρούσαν από κατάστημα εστίασης στην παραλία.
Αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση  από τον Βόλο -με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- παρέσυρε την άτυχη πεζή, με αποτέλεσμα το σώμα της να εκτοξευτεί στον αέρα και να πέσει με δύναμη στο έδαφος μέτρα μακριά! Το όχημα που ενεπλάκη στο φρικτό θανατηφόρο τροχαίο συνέχισε με την ίδια ταχύτητα και εξαφανίστηκε... Στο σημείο, οι σκηνές που ακολούθησαν συγκλονίζουν. Ο σπαραγμός μαρτυρούσε το μέγεθος της συμφοράς που είχε προκληθεί.
Σε κατάσταση αλλοφροσύνης, άνθρωποι που ήταν μαζί με την αδικοχαμένη 40χρονη ήταν αδύνατον να συνειδητοποιήσουν τον ύπουλο τρόπο, με τον οποίο ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι σ’ αυτό το αιματοβαμμένο και στο παρελθόν σημείο του παραλιακού δρόμου στο Μαλάκι Πηλίου, κόβοντας τη χαρά και το γέλιο τους.
Μπροστά από τα δύο παραλιακά καταστήματα εστίασης, τα οποία συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε ένα από αυτά, πέρασε ανέμελα το βράδυ της η  παρέα. Μέχρι τη στιγμή που αποχώρησαν και επιχείρησαν να διασχίσουν το οδόστρωμα, περνώντας στην απέναντι πλευρά, όπου βρίσκεται ανοιχτός χώρος στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: