Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Αστατος καιρός τις επόμενες μέρες στή Μαγνησία

φωτο Alexandros Botas
Καλοκαιρινές θερμοκρασίες με … φθινοπωρινό ενδιάμεσα σκηνικό, κυρίως λόγω της συννεφιάς και των βροχοπτώσεων θα επικρατήσουν στην Μαγνησία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».
Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Πέμπτη στο νομό μας ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…29 οC. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17…30 οC.
Το Σάββατο, αναμένονται αραιές συννεφιές, τοπικά αυξημένες και πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17…30 οC. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17…30 οC.
Οι ενδείξεις για την ερχόμενη Δευτέρα σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι άστατος με παροδικές βροχές, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία σε πτώση και η ανώτερη στους 26…28 οC . Την Τρίτη, πάλι σε επίπεδο Θεσσαλίας, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές που τοπικά στις ανατολικές περιοχές θα είναι έντονες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία σε νέα πτώση και η ανώτερη στους 24…26 οC

Δεν υπάρχουν σχόλια: