Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Τραγωδία στα Λεχώνια..Εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στα ψυγεία «Αλεξόπουλου»

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις των πρώην «Ψυγείων» στα Λεχώνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χώρο βρίσκονταν τρία άτομα και εκτελούνταν εργασίες οξυγονοκόλλησης. Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως τα δύο πετάχτηκαν έξω μετά την έκρηξη, αλλά ο τρίτος δεν πρόλαβε και εγκλωβίστηκε στις φλόγες, βρίσκοντας τραγικό θάνατο, πάνω στις σκάλες.
Πρόκειται για έναν 45χρονο πατέρα τριών παιδιών, Αλβανικής καταγωγής που ζούσε με την οικογένειά του στις Αλυκές 
Από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου ήταν άμεση και επιτόπου έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και πυροσβέστες δίνουν μάχη για τον περιορισμό της φωτιάς.
Πυρκαγιά σε κτίριο επιχείρησης στα Κάτω Λεχώνια Βόλου. Έχει εντοπιστεί ένα άτομο νεκρό. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με δέκα οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε κατά την διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλλησης στο εσωτερικό του κτιρίου, το οποίο ανακαινίζεται από ιδιώτη.Λόγω της έκτασης της πυρκαγιάς και του γεγονότος ότι βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και στο εσωτερικό του κτιρίου υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙΠΕ Βόλου και ήδη οχήματα βρίσκονται στο σημείο της φωτιάς. Ενισχύσεις έχουν ζητηθεί και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Λάρισας και Τρικάλων.
Την επιχείρηση της πυρόσβεσης συντονίζει ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Χαρ. Πόζογλου, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Βόλου, κ. Μαλαματίνης για την παροχή βοήθειας από τον Δήμο εάν παραστεί ανάγκη..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου