Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ

Η άρνηση  του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό αλλά και η εξύβριση της διοίκησης, βάζουν “τελεία και παύλα” σε οποιαδήποτε επαφή της ομάδας με τον Δήμο. Η διοίκηση μάλιστα θα καταφύγει στη δικαιοσύνη για τις ύβρεις ενώ αναφέρει πως η ιστορία έχει καταγράψει ποιος διέλυσε τον Ολυμπιακό:

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Επειδή προκαλούμαστε συνεχώς από τη Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν και ίσως εκληφθεί ως αδυναμία και τέλος-τελος ως αποδοχή των συνεχόμενων προκλήσεων , χαρακτηρισμών στα όρια των ύβρεων και ειρωνειών , θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που δεν έχουν αντιληφθεί τη πραγματικότητα και την πόλη στην οποία ζουν , τα παρακάτω.
1. Ερωτηματικά προκαλούνται γιατί δεν ενημερώθηκαν οι χρήστες των αθλητικών εγκαταστάσεων , από τις υπηρεσίες της Δ/νσης Αθλητισμού είτε με mail είτε δια του Τύπου, για τη συγκεκριμένη προγραμματισμένη συντήρηση , όπως γίνεται σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις .Ζητήσαμε το γήπεδο όπως κάνουμε κάθε φορά και μη έχοντας εγκαίρως την απαραίτητη ενημέρωση, συνεργαζόμενοι με τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και ανάλογη απάντηση πήραμε (mail στείλαμε mail λάβαμε).
2. Μετά την αρνητική απάντηση από τη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ουδεμία ανακοίνωση ως Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 βγάλαμε να κατηγορήσουμε κανέναν . Δικαιούμαστε λοιπόν, να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν, έψαχνε ακόμη μια ευκαιρία για να επιτεθεί στο Σύλλογο μας και προσωπικά στους διοικούντες του και να επιδείξει το μεγαλείο της αγάπης του για το Σύλλογο μας .
3. Θα θέλαμε να μας διευκρινίσει, η Δημοτική Αρχή και όποιος κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν, με νεότερη ανακοίνωση της, η όπου αλλού αναγκαστούμε να καταφύγουμε για να προστατεύσουμε πρώτα το Σύλλογό μας και μετά τις προσωπικότητες μας, τι εννοούν ότι πίσω από τη δήθεν λατρεία και αφοσίωση στην ομάδα μας, υποκρύπτονται δόλιες σκοπιμότητες.
4. Το ποιός η ποιοί διέλυσαν την ομάδα μας, ήδη, η ιστορία έχει αρχίσει να το καταδεικνύει και οι χιλιάδες φίλαθλοί μας να το αντιλαμβάνονται. Δυστυχώς επί υπαρκτών στοιχείων, αλλοιώσεις δεν γίνονται, ούτε το άσπρο –μαύρο.
5. Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί τους (Δημοτική Αρχή και όποιον κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν) είναι στο «τελεία και παύλα». Μόνο που αυτή θα τη βάλουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας συλλόγου, όπως αυτοί ήταν που έβαλαν τη σφραγίδα τους και με τη ψήφο τους, τους ανέδειξαν να διοικήσουν την ιστορική μας πόλη.
6. Τα μέλη του Δ/κου Συμβούλιου έχουν εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες και δεν είναι ούτε μια χούφτα περιθωριακών τύπων, ούτε άνθρωποι περίεργοι που διοικούν, όπως ψευδολογώντας και λασπολογώντας αναφέρεται στην ανακοίνωση. Διοικούν το Σύλλογο με αξιοπρέπεια και γνώμονα μόνο το συμφέρον του.
7. Όσον αφορά τα λεγόμενα σε ραδιοφωνική εκπομπή , ότι οφείλουμε χρήματα από τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΕΑΚ, τα παραστατικά πληρωμών είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Η συγκεκριμένη αναφορά, μας θύμισε τα αναφερθέντα πριν τις γιορτές, ότι δόθηκαν χρήματα σε 2-3 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πάνε στα σπίτια τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν την κατάλληλη απάντηση.
Υ.Γ.: Μη μιλάτε συνεχώς για εντιμότητα και ειλικρίνεια , αφήστε να το κρίνουν άλλοι , γιατί στο τέλος «όποιος βλογάει τα γένια του, τρώει και τα πίτουρα..».
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ο Δήμος Βόλου: “Επειδή η προκλητική συμπεριφορά μιας χούφτας περιθωριακών ατόμων έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με την απίστευτη ψευδολογία και λασπολογία και για τη χρήση του ΕΑΚ, και επειδή ο σεβασμός μας προς τις χιλιάδες των αγνών και σοβαρών φιλάθλων του ιστορικού Ολυμπιακού Βόλου παραμένει αναλλοίωτος και δεδομένος, οφείλουμε, για αποκατάσταση της αλήθειας, να δηλώσουμε τα εξής: Ουδέποτε έχουμε εμπλακεί και ασχοληθεί με τα πράγματα και την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό, άλλωστε, και είναι προφανές, το έχουν αναλάβει άλλοι, αυτοί που έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση και που – το πιο τραγικό – δεν διδάσκονται από τα λάθη τους, με αποτέλεσμα οι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας να παρακολουθούν το κατάντημα που αυτή έχει περιέλθει. Δυστυχώς οι ανύπαρκτοι, επί της ουσίας, παράγοντες επέτρεψαν σε μια χούφτα περιέργων τύπων που  – κατά το κοινώς λεγόμενο είδαν φως και μπήκαν –  να ασκούν, χωρίς καμιά θεσμική ιδιότητα, ετσιθελικά τη διοίκηση της ομάδας με το λογικό αποτέλεσμα αυτή να οδηγείται σε ένα κατήφορο χωρίς τέλος. Και επειδή τα πολλά λόγια, όπως και οι επιδείξεις δήθεν λατρείας και αφοσίωσης συνήθως υποκρύπτουν άλλες, δόλιες, σκοπιμότητες, ας μιλήσουν τα γεγονότα, που είναι: Με έγγραφο της, με ημερομηνία 9 Ιανουαρίου 2018 και αριθμό πρωτοκόλλου 347, η εταιρία Ellas Sold ζητεί να προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης, λόγω των καιρικών συνθηκών, στο ΕΑΚ στο χρονικό διάστημα 20-21 και 22 Ιανουαρίου, αίτημα που εύλογα από το ΔΟΕΠΑΠ γίνεται αποδεκτό. Εξι ημέρες μετά, στις 15 Ιανουαρίου, οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου με ένα απλό email, ούτε καν εγγράφως, ζητεί το ΕΑΚ και φυσικά παίρνει αρνητική απάντηση. Η Δημοτική μας Αρχή, και αυτό οφείλουν να το συνειδητοποιήσουν όλοι, λειτουργεί με βάση το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της, προς το όφελος της πόλης και των πολιτών και όχι με βάση τις ανάγκες ή τις επιθυμίες διαφόρων ομάδων και συμφερόντων. Γι αυτό ούτε εκβιάζεται, ούτε υποκύπτει σε απειλές. Όλοι αυτοί που τα δύο τελευταία καλοκαίρια έκαναν τους σχεδιασμούς και τις επιλογές τους (μεταξύ των οποίων και η επιλογή του Πανθεσσαλικού, ως έδρας), που τώρα βλέπουν να καταρρέουν με δική τους ευθύνη και την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού να απειλείται με διάλυση, δεν είναι ανεκτό να επιχειρούν να μεταθέσουν αλλού τις ευθύνες τους και μάλιστα στο Δήμο του Βόλου. Η Δημοτική μας Αρχή είναι εδώ για όλους και σε κάθε στιγμή, πρόθυμη να συνεργαστεί με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αλλά χωρίς καμία διάθεση να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα για τις ιστορικές, εγκληματικές, ευθύνες για τον κατήφορο της ομάδας. Τελεία και παύλα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου