Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Το δέντρο της ζωής στην πλατεία Ρήγα Φεραίου!!

Το δέντρο της ζωής θα φυτευτεί σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να αποδοθεί, συμβολικά, «φόρος τιµής στους δότες των οργάνων και τις οικογένειές τους, που χάρισαν ζωή σε συνανθρώπους µας.
Είναι ο συμβολισμός της ίδιας της ζωής µε βαθιές ρίζες και γερά κλαδιά και θα είναι µια καθημερινή υπενθύμιση σε όλους τους πολίτες του ∆ήµου Βόλου» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.  Μισή ώρα αργότερα, στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενηµέρωσης – ευαισθητοποίησης µε θέµα «Η ιδέα της ∆ωρεάς Οργάνων» στην αίθουσα εκδηλώσεων του ∆ηµαρχείου Βόλου.
Βραβεύσεις
Στο μεταξύ, ο Σύλλογος Νεφροπαθών Μαγνησίας διοργανώνει την ετήσια συνεστίαση κοπής πίτας αύριο Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 13.00 στο κέντρο «ΕΝΥΔΡΕΙΟ» (περιοχή Αναύρου).
Ο Σύλλογος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα τιμήσει την οικογένεια που έκανε τη δωρεά οργάνων, τον εξαίρετο ιατρό Νεφρολόγο Διευθυντή ΕΣΥ Μονάδας μεταμοσχεύσεως Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κ. Μυσερλή Γρηγόρη και τη Φαρμακευτική Εταιρεία ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ.
Κάρτες πωλούνται στις Μ.Τ. Νεφρού, Μον. Περιτοναϊκής Κάθαρσης Νοσοκομείου, Μ.Τ. Νεφρού Θεσσαλική Νοσηλευτική και από τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και στην είσοδο του κέντρου τη βραδιά της κοπής της πίτας. Τιμή κάρτας: 15 ευρώ με πλήρες μενού και ζωντανή μουσική. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6977331588.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου