Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Σκιέρ κατέκλυσαν χθές το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Σκιέρ στη σειρά προκειμένου να κόψουν εισιτήριο και να απολαύσουν όσο περισσότερο μπορούν το πλούσιο χιόνι, βρήκαν με το «καλημέρα» χθες οι εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.
Μέχρι και τις 4 το απόγευμα που τελείωνε η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, εκατοντάδες αθλητές, επισκέπτες της πόλης αλλά και πολλοί Βολιώτες, είχαν σπεύσει να χορτάσουν το αγαπημένο τους σπορ αλλά και να απολαύσουν τη φύση.
Ο πρόεδρος της Κενταύρων Όρος Γρηγόρης Ιγγλέσης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος. «Ο κόσμος ήταν χαρούμενος. Περίμενε το χιόνι και πέρασε ευχάριστα απολαμβάνοντας το αγαπημένο του άθλημα και τη φύση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Χθες, στο Χιονοδρομικό Κέντρο κόπηκαν 200 εισιτήρια σε σκιέρ. Εκδόθηκαν 170 καινούργιες κάρτες και χρησιμοποιήθηκαν άλλες τριάντα ετήσιες μελών του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου.
Παράλληλα με το Χιονοδρομικό Κέντρο, από ζωή έσφυζε και το καταφύγιο. «Είχαμε αρκετό κόσμο. Ήρθε ξεχωριστά και ο Ορειβατικός Σύλλογος, και τα μέλη του έκαναν προπόνηση γιατί έχουν αγώνα. Οι σκιέρ ξεπέρασαν τους 200, ενώ ήρθαν και πολλοί άλλοι επισκέπτες στο καταφύγιο» πρόσθεσε ο ίδιος.
Τα δε καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων έχουν πληρότητα που αγγίζει το 100%.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου είναι ανοιχτό σε όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το σκι, ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό χιονισμένο τοπίο.
Λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 5 έως 12 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες, ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσια κάρτας, το κόστος της οποίας ξεκινά από 100 ευρώ το έτος και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: