Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε 48χρονη Βολιώτισσα, μητέρα τριών παιδιών

Εχασε την μάχη με την επάρατη νόσο 48χρονη Βολιώτισσα. Πρόκειται για την Ανδρονίκη Γλυνού - Τόρη, που εργαζόταν ως καθαρίστρια σε σχολεία, μητέρα τριών παιδιών, κάτοικος εν ζωή Νέας Ιωνίας. Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.
Η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία προχθές το βράδυ και η οικογένειά της τη μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Το άγγελμα του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη. Η 48χρονη έδωσε κυριολεκτικά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο το 2012 και δεν το έβαλε κάτω.
Επισκεπτόταν ανά τακτά διαστήματα νοσοκομεία και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες. Λάτρευε την οικογένειά της. Από τον γάμο της με τον ελεύθερο επαγγελματία Γεώργιο Τόρη απέκτησε τρία πανέμορφα παιδιά ηλικίας 26, 18 και 9 ετών, και δεν το έβαλε κάτω.
Ήταν άνθρωπος που ήξερε να αγωνίζεται στη ζωή, συνεπής και υπεύθυνος. Μέχρι να παρουσιαστούν τα προβλήματα με την υγεία της, δούλευε ως καθαρίστρια σε σχολεία και στη συνέχεια αφιερωνόταν στο σπίτι.
Το τελευταίο διάστημα, όμως, είχε κυριολεκτικά εξαντληθεί και η οικογένειά της προσπαθούσε να την υποστηρίξει με κάθε τρόπο, όπως και οι συγγενείς και οι φίλοι.
Όλοι όσοι γνώρισαν τη 48χρονη είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για εκείνη. «Ήταν ένας άγγελος» επισημάνθηκε χαρακτηριστικά.
Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, και πλήθος κόσμου έσπευσε να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της αυτές τις δύσκολες στιγμές και να πει ένα στερνό αντίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: