Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Χιλιάδες ευχές φώτισαν στον ουρανό του Βόλου


Πολλές χιλιάδες φωτισμένα φαναράκια και μαζί με αυτά, χιλιάδες ευχές, έστειλαν στον ουρανό Βολιώτες και επισκέπτες της πόλης, χθές, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων το βράδυ. Η βραδιά των φαναριών ήταν για μία ακόμη χρονιά… μαγική.

Στο ραντεβού έδωσαν άπαντες το παρών: μικροί, μεγάλοι, ηλικιωμένοι, ντόπιοι και επισκέπτες της πόλης, που έσπευσαν στην παραλία του Βόλου, να ζήσουν από κοντά τη μαγική βραδιά των φαναριών και να στείλουν στον ουρανό το δικό τους φωτισμένο φαναράκι, μαζί με την προσωπική τους ευχή.  .Η βραδιά των φαναριών διοργανώθηκε με στόχο τη στήριξη ευαγών ιδρυμάτων της περιοχής. Το ποσό που  συγκεντρώθηκε, θα προσφερθεί στα ιδρύματα: Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ, «Πίστη», «Φλόγα», Κουζίνα Αλληλεγγύης και Κιβωτός του Κόσμου. 
Το εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό από τους κατοίκους του κέντρου της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Εκτενείς αναφορές για την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν από τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων απέδωσαν καρπούς και αναμένεται να καταμετρηθεί από τους ιθύνοντες των φορέων ένα ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο  κ. Αχιλλέας Μπέος, που ευχήθηκε για τις γιορτές στους συμπολίτες, αλλά και τους επισκέπτες. Μάλιστα για του χρόνου υποσχέθηκε ότι μετά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία μεγάλη συναυλία με καλλιτέχνη που θα κληθούν να επιλέξουν οι ίδιοι οι δημότες, μέσω του site του Δήμου Βόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: