Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα με έναν νεκρό

Περιστατικό με πυροβολισμούς που είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος σημειώθηκε έξω από κλαμπ της Γλυφάδας το πρωί της Κυριακής.

Στις 4:40 το πρωί, έξω από το κλαμπ Joy στη λεωφόρο Αγγέλου Μεταξά 48, αντηλλάγησαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα και ένα άτομο να καταλήξει αργότερα στο νοσοκομείο. 
Ειδικότερα, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν δύο άτομα Αλβανικής καταγωγής έφτασαν πεζοί στο σημείο και άρχισαν να πυροβολούν κατά ενός 37χρονου Αλβανού ο οποίος δέχτηκε σφαίρες στη θωρακική χώρα και δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για έναν από τους μετόχους του καταστήματος, γεγονός που δημιουργεί στις Αρχές υποψίες περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
Παράλληλα, στο στόχαστρο των «πιστολάδων» μπήκε ακόμη ένα άτομο, επίσης Αλβανικής καταγωγής, το οποίο τραυματίστηκε, ενώ από τον εξοστρακισμό των σφαιρών τραυματίστηκαν ακόμη δύο πελάτες.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας και στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους λόγους που προκάλεσαν το περιστατικό, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: