Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΒΟΛΟΣ... Μια πόλη, μια αγκαλιά για να σωθεί ο Άγγελος

Συνεχίζεται ο αγώνας για να βρεθούν τα χρήματα και ο πεντάχρονος Άγγελος να ταξιδέψει τη Βοστώνη.
Ο Άγγελος είναι ένα παιδί μόλις πέντε ετών – το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του – ο οποίος γεννήθηκε με σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια, που μάλιστα, διαγνώστηκε προγεννητικά.
Τα πέντε αυτά χρόνια της ζωής του, οι γονείς του, άνθρωποι βιοπαλαιστές, από την περιοχή του Βόλου, με αξιοπρέπεια και ανεξάντλητη ψυχική δύναμη, δίνουν τον αγώνα για να δουν υγιή τον μικρό Άγγελο, μόνοι τους ή με την βοήθεια κάποιων ακόμη ανθρώπων που τυγχάνει να γνωρίζουν το πρόβλημά τους.
Για να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία την ζωή, ο μικρούλης πρέπει να κάνει μια δύσκολη επέμβαση τον Αύγουστο στη Βοστώνη. Μέχρι τότε, θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα της εγχείρησης.
Έχοντας εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που είχαν για να καλύψουν τα μεγάλα έξοδα της μετάβασης στην Βοστώνη και της εγχείρησης, οι γονείς του Άγγελου στρέφονται πλέον, στους συνανθρώπους τους, σε όλους εμάς που καλούμαστε να αποδείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά μας.
Αριθμός Εθνικής Τράπεζας: GR8201102010000020120039290
Πρώτος Δικαιούχος: Καπουρτίδης Άγγελος Χρήστος
Κουμπαράδες σε διάφορα σημεία
Αξίζει να αναφερθεί για όσους θέλουν να βοηθήσουν τον μικρό Άγγελο, χωρίς όμως να περιμένουν στην ουρά της τράπεζας, πως υπάρχουν κουμπαράδες γι’ αυτό το λόγο στα εξής σημεία:
1) Παιδικός Σταθμός «ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ» (Μακρυνίτσης & Ρήγα Φεραίου) (πρωινές ώρες)
2) Κατάστημα «ΙΛΙΟΝ» (Κ. Καρτάλη 31) (ώρες καταστημάτων)
3) Βιβλιοπωλείο «ΛΙΑΝΑΡΙΔΗΣ» (Ερμού 165) (ώρες καταστημάτων)
4) Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Σταδίου & Μανδηλαρά) (14:00 έως 20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: