Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ..

= ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ... Ισχυρή καταιγίδα έπληξε τη Μαγνησία χθές το απόγευμα με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να υπάρχουν σπασμένα κλαδιά τόσο στο Βόλο όσο και σε άλλες περιοχές της Μαγνησίας. Ειδικότερα στο Βόλο η  καταιγίδα ξεκίνησε στις επτά το απόγευμα και κράτησε περίπου 30 λεπτά. Η πυροσβεστική κλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις να κόψει και να απομακρύνει τα κλαδιά των δένδρων,
διότι εμπόδιζαν την κυκλοφορία στους δρόμους, σε μια περίπτωση επί των οδών Αθ. Διάκου – Πλάτωνος στο Βόλο και σε μια περίπτωση στο Καράγιο Λεχωνίων.
Όπως δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι δήμαρχοι της Μαγνησίας δεν ανέφεραν ιδιαίτερες ζημιές... Στη Μηλίνα του Ν. Πηλίου η θάλασσα που βγήκε στη στεριά έφτασε μέχρι τα καταστήματα, ενώ ο αέρας αναποδογύρισε τραπεζοκαθίσματα καί πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν.
= ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΖΑΧΟΥ. Ελαφρά τραυματισμένη σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στις 16.50 μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου μια γυναίκα οδηγός δικύκλου, μετά από σύγκρουση με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Το ατύχημα έγινε επί των οδών Ζάχου και Παπαδιαμάντη και από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός του δικύκλου που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.
= ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. Ο δήμος Βόλου, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, στο σύνολο των προκηρυχθεισών υπηρεσιών, για την «Περισυλλογή-φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημ. Ενοτ. Δήμου Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση Μαραθάς, για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών από την υπογραφή της σύμβασης», ενδεικτικού συνολικού προϋπ/σμού 47.591,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Δεν υπάρχουν σχόλια: