Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

47χρονος ποδηλάτης έπεσε σέ γκρεμό στά ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ.

= ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ. Στο Νοσοκομείο Βόλου, νοσηλεύεται ένας 47χρονος ποδηλάτης, ο οποίος έπεσε χθές το μεσημέρι από ύψος 15 μέτρων σε γκρεμό στα Χάνια. Ο ποδηλάτης με την παρέα του, κατέβαινε μονοπάτι μεταξύ Χανίων και Αλυκόπετρας, όταν κάποια στιγμή γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό βάθους 15 μ.Άμεσα ειδοποιήθηκαν και στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άτομα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Για την ανάσυρσή του στήθηκε επιχείρηση, ενώ για να τον παραλάβει το ασθενοφόρο, χρειάστηκε οι διασώστες να τον μεταφέρουν αρχικά με τα πόδια σε απόσταση πάνω από 300 μ. και στη συνέχεια ιδιωτικό όχημα να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο σημείο που βρίσκονταν το ασθενοφόρο. Ο 47χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και παραμένει  νοσηλευόμενος. 
= ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 01.41 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του Βόλου, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

=Ξεκινά η «Ναυτική Εβδομάδα 2017»Ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» πραγματοποιεί και το φετινό Καλοκαίρι την Ναυτική Εβδομάδα 2017, στο Βόλο, με πολλές κι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από τη Δευτέρα 19 έως την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: