Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Σε απεργιακό κλοιό ο Βόλος ενάντια στο νέο επώδυνο πακέτο μέτρων

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων αυτή την εβδομάδα και στο Βόλο που θα κορυφωθεί την ερχόμενη Πέμπτη, που ψηφίζεται το νέο επώδυνο πακέτο μέτρων στη Βουλή. 
Την «αρχή» κάνουν οι δημοσιογράφοι που αύριο Τρίτη κατέρχονται σε 24ωρη απεργία.
Την επόμενη ακριβώς μέρα, την Τετάρτη 17 Μαΐου τη σκυτάλη παίρνουν ΕΚΒ - ΑΔΕΔΥ και ΟΕΒΕΜ που συγκροτούν κοινό μέτωπο δράσης και στο πλαίσιο της 24ωρης πανεργατικής απεργίας, που έχει προκηρυχθεί, θα πραγματοποιήσουν απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.
Την ίδια μέρα το ΠΑΜΕ στις 9.30 το πρωί πραγματοποιεί απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας και στις 10 το πρωί, τρίτη ανεξάρτητη συγκέντρωση αριστερών και ανένταχτων συλλογικοτήτων στην οδό Δημητριάδος έξω από το Ταχυδρομείο Βόλου. Οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη συγκέντρωση την Πέμπτη 18 Μαΐου, ημέρα ψήφισης των μέτρων στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Πανεπιστημίου...
ΕΚΒ και ΑΔΕΔΥ, συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα και το ΠΑΜΕ με ανακοινώσεις τους καλούν σε συσπείρωση των εργαζομένων. Σήμερα στις 11 το πρωί τα προεδρεία ΕΚΒ- ΑΔΕΔΥ και ΟΕΒΕΜ παραχωρούν κοινή συνέντευξη τύπου εν όψει της απεργίας την Τετάρτη ενώ μισή ώρα νωρίτερα συνέντευξη τύπου διοργανώνει και το ΠΑΜΕ Μαγνησίας.
Χωρίς ενημέρωση αύριο Τρίτη
Τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική πανεργατική απεργία αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον Τύπο. Ολοι οι δημοσιογράφοι, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, θα απεργήσουν από τις 06:00 της Τρίτης, 16 Μαΐου έως τις 06:00 της Τετάρτης, 17 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: