Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Α ΕΘΝΙΚΗ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2916
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ 2-0
Στους «Ζωσιμάδες», ο Πέδρο Κόντε άνοιξε με κεφαλιά το σκορ στο 39΄, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 92΄ ο Κοζορώνης με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής. Η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τους 17 βαθμούς περνώντας στη 2η θέση.
Στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η Βέροια με 6 βαθμούς, η οποία έμεινε με 10 παίκτες στο 59΄ όταν ο Καπετάνος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.                                    
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (66΄ Νόε Ακόστα Ριβέρα), Ζάιρο, Κοζορώνης, Κόντε (81΄ Κόντε)                                                                              

 ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Σισοκό (82΄ Βίτι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Άρσε, Χαροντάκης (46΄ Βασιλαντωνόπουλος), Σαρπόνγκ, Σισίνιο (66΄ Μεληκιώτης), Καπετάνος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος (66΄ Νόε Ακόστα Ριβέρα), Ζάιρο, Κοζορώνης, Κόντε (81΄ Κόντε)
Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με πέναλτι του Ιωαννίδη, ενώ η Λάρισα που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 17’ λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς, ισοφάρισε στο 77’ με πέναλτι του Ναζλίδη. ΓΚΟΛ 18' πεν. Ιωαννίδης - 77' πεν. Ναζλίδης ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ : Μπέρτος, Χαμντανί, Δημούτσος, Καλτσάς, Ιγκόρ - Ξενοδόχοβ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ : 17' Γιοβάνοβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81' Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης (62' Μάσα), Καλτσάς, Φερνάντες (69' Ιγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Ρέντζας (65' Κάπος), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Αβραάμ (31' Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Ναβάρο, Μαρουκάκης (46' Ντοντό).
19.30 ΑΕΚ- ΠΛΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0
Η ΑΕΚ τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον Πλατανιά, όμως με γκολ στο τέλος του αγώνα κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 3-0. Ο Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 77’ και στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ ενδιάμεσα στο 87’ σκόραρε και ο Αραβίδης. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της και κλείστηκε από τον Πλατανιά. Στις προϋποθέσεις για γκολ που δημιούργησε στο πρώτο μέρος καταγράφηκαν πρωταγωνιστής ήταν ο Αραβίδης σε δύο περιπτώσεις, ενώ προσπάθεια για γκολ έβγαλε και ο Αλμέιδα, ο οποίος όμως σούταρε άουτ. Με νωθρή την Ένωση ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, ενώ από την άλλη ο Πλατανιάς προσπαθούσε να αιφνιδιάσει και να πετύχει γκολ. Στο 51’ ο Μπάρκας απέκρουσε το σουτ του Μουνάφο, ενώ τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να αλλάζει η μορφή του αγώνα. Τελικά στο 77’ ο Μάνταλος, μετά από πρώτη κεφαλιά του Κολοβέτσιου, με σουτ εξ επαφής άνοιξε το σκορ, ενώ στο 87’ από δικό του φάουλ η μπάλα πήγε πρώτα στο δοκάρι, μετά στον Σιμόες και μετά στον Αραβίδη που την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 90’ με σουτ του Μάνταλου, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.
ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (64' Γαλανόπουλος), Αραβίδης, Μάνταλος, Πατίτο (90' Τσέλιος), Αλμέιδα (63' Πέκχαρτ)
.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (80' Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67' Μεδρινός), Ντεβέσα (68' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11/2016
15.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0
Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει τρόπο για να διασπάσει τη μαζική και εξαιρετικά οργανωμένη άμυνα της Κέρκυρας και γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας απώλεια στο πρωτάθλημα - Αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ για τέταρτο σερί ματς η Κέρκυρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φ ορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά και Καρντόσο ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Σπίνουλας, Ντουάλα, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας, Ροζέριο και Νίκιτς
17.15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0
Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 του Ηρακλή σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League και πήρε βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε τους 12. Τα γκολ για την ομάδα της Βοιωτίας σημείωσαν οι Γιακουμάκης (72’), Τόνι Σίλβα (75’) και Μάντζιος (89’).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61' Γιακουμάκης), Καραμπουέ (76' Βασιλείου), Μάντζιος, Τόνι Σίλβα (87' Καλτσάς).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Καρακγούνης (76' Μοντέιρο), Λουκίνας (69' Περόνε), Λεοζίνιο, Λάμπρου (57' Πασάς)
17.15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 2-3
Η Ξάνθη έφυγε νικήτρια από το Αγρίνιο, καθώς επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι Ακρίτες προηγήθηκαν 2-0 με τους Τριάδη (19’) και Λάζιτς (48’), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Ουαρντά (64’), ενώ το 3-1 σημείωσε στο 73’ με πέναλτι ο Γιουνές. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 86’ ο Ρότσα. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ρόσα (81' Λεντέσμα), Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα (82' Ρότσα), Καμαβουάκα, Ουαρντά (74' Τομανέ), Μαρκόβσκι. ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λάζιτς, Βασιλακάκης (90' Ορφανίδης), Λουσέρο, Τριάδης, Γιουνές (87' Ράνος).
19.30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
Το ισόπαλο 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 72’ με τον Ανσαριφάρντ, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για το «τριφύλλι» ο Βιγιαφάνιες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 15 βαθμούς και είναι στο -7 από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πανιώνιος έχει έναν λιγότερο. 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Σαββίδης, Κόρμπος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Μπεν.
ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Γουακάσο, Χουλτ, Μέστο, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11/2016
19.30 ΠΑΟΚ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-4
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο χάρις στα γκολ των Ροντρίγκες (3') και Κουλούρη (26') και ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι το 73' - Η αποβολή του Κάνιας όμως έφερε τα πάνω κάτω κι οι απίθανοι Περιστεριώτες πέτυχαν μια απίθανη ανατροπή - Στο 73' ο Ούμπιδες μείωσε σε 3-2, στο 86' ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-3 και στο 93' ο Τόνσο στην κόντρα επίθεση σημείωσε το 3-4 Στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής Super League (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) ο Ατρόμητος πέτυχε την ανατροπή της δεκαετίας.... ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος (9' λ.τ. Μπρκιτς)– Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς – Κάνιας, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Πέλκας, Κάμπος – Κουλούρης ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Μπάγκα, Ζησόπουλοος – Ούμπιντες, Τόνσο, Λημνιός – Λε Ταλέκ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια: