Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 8/9/2016

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
= ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ - ΜΠΕΟΥ... Στο αρχείο τέθηκε από τον Εισαγγελέα ο φάκελος με τις αβάσιμες καταγγελίες εναντίον του εκδότη Γιώργου Καρεκλίδη, που πριν από 5 μήνες είχε παραδώσει στα Δικαστήρια ο Αχ. Μπέος. Όπως τότε είχε ισχυριστεί ο ίδιος ο Αχ. Μπέος, ο Γ. Καρεκλίδης εκβίαζε εργολάβους και συγκεκριμένα τους Μπαλάφα και Τσαλαπόρτα, ενώ μέσω του Θανάση Κουντουρά, τον οποίο ο Μπέος παρουσίαζε ως πρόεδρο του Κοιμητηρίου, γινόταν διακίνηση επιταγών. Και οι τρεις, τους οποίους ο Μπέος ενέπλεξε στην υπόθεση, κατέθεσαν στη Δικαιοσύνη ότι όλα είναι ψεύδη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

= ΕΦΡΑΙΜ... Στα «δύο» χωρίστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που τελικά, με τις ψήφους της πλειοψηφίας, αποφάσισε, εν μέσω αντιδράσεων και αντιπαράθεσης, να ανακηρύξει τον ηγούμενο Εφραίμ ως «Επίτιμο Δημότη» της πόλης του Βόλου. Ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, τόνισε ότι η απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός ότι, η Δημοτική Αρχή έχει αποφασίσει να τιμήσει «μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Μπορεί να έρθουν κι άλλες εισηγήσεις γι ανθρώπους που προσφέρουν στην πόλη μας». Όπως εξήγησε, ο γέροντας Εφραίμ έχει βοηθήσει πολύ την πόλη μας, προσφέροντας γύρω στα 7 εκ. € στην τοπική κοινωνία από τοπικούς προμηθευτές που επιλέγει και προσφέρει εκατοντάδες θέσεις εργασίας.
= ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ... Ο «Επιχειρησιακός Σχεδιασμός του Δήμου Βόλου 2014–2020 για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη» εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και θα κατατεθεί προς έγκριση στο ΠΕΠ Θεσσαλίας στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) του ΕΣΠΑ 2014–2020. Σύμφωνα με την εισήγηση, στον σχεδιασμό αυτό αποτυπώνεται τόσο η Περιοχή Παρέμβασης και τα έργα υποδομών που προτείνει ο δήμος Βόλου προς έγκριση , όσο και οι Κοινωνικές παρεμβάσεις που προτείνονται για την υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί από την κρίση.
= ΙΓΝΑΤΙΟΣ... Σε επιστολή του προς τους Ιερείς, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιοςπροτρέπει να συναντηθούν με τους Δ/ντές των σχολείων και τους Προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για την διακονία που έχουν αναλάβει. Ζητεί, επίσης, «να καταστήσετε σαφές ότι η Ενορία είναι σε ετοιμότητα για να καλύψει διακριτικά τις ανάγκες των μαθητών που παρουσιάζουν συμπτώματα υποσιτισμού ή αδυναμίας να ανταποκριθούν οι γονείς τους στις ανάγκες ένδυσης και προμήθειας σχολικών ειδών. Παράλληλα, θα πρέπει να ενημερώσετε ότι είστε στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονέων για να διακονήσετε και το Μυστήριο της Εξομολογήσεως ή να προσφέρετε ψυχολογική συμπαράσταση, όταν κριθεί αναγκαίο…»
= ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.... Θεομητορική εορτή, κατά την οποία η Χριστιανική Εκκλησία τιμά κάθε χρόνο στις 8 Σεπτεμβρίου (21 Σεπτεμβρίου για τους παλαιοημερολογίτες) «το γενέθλιον της υπεραγίας δεσποίνης ημών Θεοτόκου», τη γέννηση, δηλαδή, της Μαριάμ (Μαρίας), της μητέρας του Ιησού Χριστού. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν ο Παναγιώτης, η Μαρία, ο Μαριανός, η Μαριανή, η Δέσποινα, ο Τσαμπίκος και η Τσαμπίκα. Πολλοί ναοί ανά την Ελλάδα είναι αφιερωμένοι στο Γενέθλιον της Θεοτόκου. Είναι γνωστό ότι τα τέσσερα Ευαγγέλια δεν παρέχουν πληροφορίες για την καταγωγή και τη γέννηση της Θεοτόκου.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
= ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ... Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής συνεργασίας φορέων, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας (ΣΑΜ) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προσκαλούν τον κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή στο πιλοτικό εργαστήριο τρισδιάστατης εκτύπωσης, 3D Printing Works, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά το μήνα Οκτώβριο και θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην πόλη του Βόλου.Το εργαστήριο θα διαρκέσει τέσσερεις ημέρες (27-30/10) ενώ τη Δευτέρα 31/10 θα πραγματοποιηθεί τελική παρουσίαση και έκθεση των αντικειμένων που θα παραχθούν, στο χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν την αντίστοιχη βεβαίωση παρακολούθησης.
= ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ... Το θρυλικό Μουντζούρη του Πηλίου  θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά οι επισκέπτες της ΔΕΘ, στο χώρο του περιπτέρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  Η μουσειακή ατμήλατος, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά  στη ΔΕΘ με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης  στο κτίριο 3 του εκθεσιακού κέντρου.
= ΑΛΜΥΡΟΣ... Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης των παιδιών θα υλοποιήσει ο δήμος Αλμυρού ως συνοδευτικά μέτρα στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο  Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.  Το θέμα θα συζητηθεί στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, στις 6 το απόγευμα, οπότε το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει την προγραμματική σύμβαση της κοινωνικής σύμπραξης Μαγνησίας/Σποράδων με επικεφαλής το δήμο Βόλου για την υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων.
= ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΣ... Τις πύλες του πρόκειται να ανοίξει η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη Βελεστίνου σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στον οργανωμένο χώρο κοντά στο γήπεδο Βελεστίνου, και τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων κα μικρών και τη συμμετοχή πολλών  εμπόρων - εκθετών .
= ΦΥΤΟΚΟ... Σοβαρά τραυματισμένο στην άσφαλτο εγκατέλειψε έναν 60χρονο δικυκλιστή, 85χρονος οδηγός ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου μετά από σύγκρουση των οχημάτων τους.  Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Λουζίνικο στο Φυτόκο, ενώ μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από την Αστυνομία, ο 85χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη και εναντίον σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.  Ο 60χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου με σοβαρά τραύματα και ο 85χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα του Βόλου.
= ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ... Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική κατηγορία. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετριτή, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/9 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό, θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Ιωαννίδη και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα, όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης..Τον αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Φιλιππιάδας την Κυριακή 11/09 στις 17:00, θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας με βοηθούς τους κ.κ. Θεόφιλο Μωϋσιάδη από την ΕΠΣ Ηπείρου και Γιώργο Παπαλαζάρου από την ίδια ΕΠΣ.
= ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ.... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... Αυτή την Κυριακή η ομάδα μας ξεκινά την αγωνιστική της δράση για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Ήρθε η στιγμή να χειροκροτήσουμε και να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Ήρθε η στιγμή για να σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα μας, δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 15.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Αστέρα Πετριτή για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Να είστε όλοι εκεί!  Στηρίξτε την ομάδα μας με ένα εισιτήριο διαρκείας!  Γίνεται κι εσείς συμμέτοχος στην πορεία του Ολυμπιακού Βόλου!

ΕΛΛΑΔΑ

= ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ... Τροποποιήθηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή των εγγραφών των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Από εδώ και στο εξής δεν απαιτείται η εισαγωγή κωδικού PIN, που αποστέλλονταν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το οποίο δήλωναν οι νέοι φοιτητές στη φόρμα των προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας.

= Ο ΚΑΙΡΟΣ... Τέσσερις άνθρωποι, οι τρεις στη Μεσσηνία και ένας στη Λακωνία, έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία 60χρονη αγνοείται στη Θεσσαλονίκη, από την κακοκαιρία. Πλημμύρες και καταστροφές σε Μεσσηνία, Λακωνία και Ηλεία, καθώς και στον δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Προβλήματα στην κυκλοφορία σε Μεσσηνία-Λακωνία. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν όλες οι πληγείσες περιοχές.

= Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ... Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής εκπροσώπου της Αυγής για τη δανειοδότηση της εφημερίδας. Η ΝΔ τόνισε ότι αποκαλύφθηκε πως στην Αυγή «συναντιούνται διαπλοκή, ύποπτη πρακτική, αδιαφάνεια και συναλλαγή», για να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτά λέγονται από το «κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλά ελληνικά».

= ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ... Το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Κατοχικών Οφειλών απέστειλαν την Τετάρτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα τεθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την αμέσως προσεχή περίοδο.

= ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ... Τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει της άτυπης Συνόδου Κορυφής των 27 κρατών-μελών που πραγματοποιείται στη Μπρατισλάβα την Παρασκευή. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί, επίσης, το πρωί της Πέμπτης με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΚΟΣΜΟΣ

= ΡΩΣΙΑ... Ένα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος πραγματοποίησε «μη ασφαλή και αντιεπαγγελματική» αναχαίτιση ενός αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους, που εκτελούσε τακτική εναέρια περιπολία πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, ανέφεραν στο Reuters δύο αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Το υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας ανέφερε ότι επρόκειτο για επιχείρηση αναχαίτισης καθώς το αμερικανικό αεροσκάφος πλησίαζε τον ρωσικό εναέριο χώρο.

= ΗΠΑ... Την ενίσχυση του αμερικανικού στρατού τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή εξήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ. Επιπλέον, δήλωσε ότι μέσα στις πρώτες 30 ημέρες της προεδρίας του θα έχει εκπονήσει σχέδιο για να καταστρέψει την ISIS. Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε, δε, νέο δόγμα για την εξωτερική και αμυντική πολιτική: «Ειρήνη δια της ισχύος».

= ΜΕΞΙΚΟ... Ο Μεξικανός πρόεδρος Πένια Νιέτο καρατόμησε την Τετάρτη έναν από τους στενότερους συνεργάτες του, τον υπουργό Οικομικών της χώρας, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι ο υπουργός Οικονομικών είχε οργανώσει την επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ.

= ΔΑΝΙΑ... Η Δανία φαίνεται ότι θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα πληρώσει αδρά για να αποκτήσει πρόσβαση σε δεδομένα των Panama Papers με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Με την κίνησή της αυτή σχεδιάζει να διερευνήσει κατά πόσο 500-600 Δανοί που εμφανίζονται στα έγγραφα αυτά έχουν πράγματι αποφύγει να πληρώσουν φόρους.

= ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ... Ένας άνδρας επιτέθηκε εναντίον δύο αστυνομικών με μαχαίρι σε ένα πάρκο των Βρυξελλών σήμερα, Τετάρτη, ωστόσο οι δύο αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν, καθώς φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο δράστης είχε πολιτικά κίνητρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

= ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ... Ως «μία και μοναδική λύση» για την αύξηση των εσόδων και την πάταξη της φοροδιαφυγής εκτιμά την εφαρμογή των ηλεκτρονικών συναλλαγών ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στην Βουλή, Παναγιώτης Λιαργκόβας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή.

= ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛ... Η προοπτική ηλεκτρικής διασύνδεσης με τη χρήση φυσικού αερίου μεταξύ της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ θα είναι από τα κύρια θέματα που θα τεθούν στην τριμερή συνάντηση των υπουργών Ενέργειας των τριών χωρών στην Αθήνα, στις 29 Σεπτεμβρίου.

= ΕΣΠΑ... Η αξιολόγηση των προτάσεων για το ΕΣΠΑ είναι αδιάβλητη, σε αντίθεση με τις αδιαφανείς διαδικασίες του παρελθόντος, απαντά το υπουργείο Οικονομικών σε ερώτηση βουλευτών της ΝΔ. Σε υστερόγραφο, δε, ζητείται από τους βουλευτές της ΝΔ να μην τηλεφωνούν στο γραφείο του κ. Χαρίτση για να γνωστοποιήσουν ποιοι κωδικοί τους ενδιαφέρουν. Πάντως, το συγκεκριμένο «καρφί» στη συνέχεια αποσύρθηκε από την επίσημη απάντηση του υπουργείου Οικονομικών.

= Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒ... Τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, η οικονομική ανάπτυξη, η προσέλκυση επενδύσεων, η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και του επενδυτικού κλίματος, καθώς και η ενίσχυση της απασχόλησης με διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συναντήσεων που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του ΣΕΒ.

= ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την κάλυψη των θέσεων που έμειναν ή θα μείνουν κενές στα διοικητικά συμβούλια των ελληνικών τραπεζών, κατ' εφαρμογή του νέου νόμου που διέπει την εταιρική διακυβέρνησή τους. Την Τετάρτη ανακοινώθηκε η έναρξη της διαδικασίας ανασύστασης του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας αλλά και η τοποθέτηση του νέου διοικητικού διδύμου στην Attica Bank.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

= ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Τετάρτη ο Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο 21χρονος πορτογάλος επιθετικός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και εμφανίστηκε χαμογελαστός και αισιόδοξος για το νέο του ξεκίνημα στην Ελλάδα και μάλιστα δεν θέλησε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πόρτο.

= ΡΟΛΑΝΤΙΝΙΟ... Έπειτα από μια... χορταστική καριέρα σε δόξα, επιτεύγματα, τίτλους, αλλά και χρήματα, ο Ροναλντίνιο ετοιμάζεται να «κρεμάσει τα παπούτσια» του. Κάτι που προανήγγειλε ο ίδιος κατά την παρουσία του συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη. Ο «μάγος» της μπάλας που εδώ και 18 χρόνια μας πρόσφερε άφθονο θέαμα στα γήπεδα, τόνισε πως νιώθει «γεμάτος» από όσα έχει πετύχει και ότι πλέον φτάνει η μέρα για το δικό του φινάλε.

= ΑΕΚ... Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, ενόψει της πρεμιέρας της Super League. Και μάλιστα πρόβλημα απρόοπτο, αφού σήμερα ο 29χρονος άσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω σύσπασης στον αριστερό δικέφαλο.

= ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξετάζει το ενδεχόμενο ν' αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που πλέον τον εμπλέκουν άμεσα, θα έχουν επιπτώσεις και στην ομάδα. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ αναμένει το βούλευμα του συμβουλίου των εφετών με σκοπό να ξεκαθαριστεί αν θα οδηγηθεί σε δίκη.

= ΚΥΠΡΟΣ... Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», το οποίο αναφέρεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο και το χαρακτηρίζει ως «σχολή» για στήσιμο αγώνων! Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι ενδεικτικός: «Βόμβες σε αυτοκίνητα, διαφθορά και παράνομο στοίχημα – πως το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ξέφυγε από τον έλεγχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: