Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 10/8/2016

Μαγνησία

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ... Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια θα εορτασθεί και φέτος η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, με κύριο χαρακτηριστικό της όλης τελετής τον Επιτάφιο της Παναγίας, τα εγκώμια, και την μεγαλοπρεπή πομπή της περιφοράς, που γίνεται για πολλά χρόνια στη Νέα Ιωνία και συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες λαού από την πόλη του Βόλου και την γύρω περιοχή.

= ΤΡΟΧΑΙΑ ΒΟΛΟΥ... Στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας κ. Λευτ. Αναδιώτης, προχώρησε σήμερα το μεσημέρι σε δηλώσεις με συμβουλές οδικής ασφάλειας. Όπως ανέφερε, οι χρήστες των δρόμων το καλοκαίρι είναι πιο «χαλαροί» και κατά συνέπεια πιο απρόσεκτοι. Συχνά οδηγούν κουρασμένοι από τα μπάνια και τη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ η προσοχή τους αποσπάται από το περιβάλλον, τη «θορυβώδη» συντροφιά ή το κινητό τους. Τα περισσότερα δυστυχήματα συμβαίνουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο γι αυτό οι οδηγοί καλό είναι να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να ελέγχουν προσεκτικά το οδικό περιβάλλον, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν κρυμμένους κινδύνους. «Η περίοδος των διακοπών είναι ευκαιρία για να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» να χαρούμε στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε και να δημιουργήσουμε όμορφες εμπειρίες και γι αυτό θα πρέπει να προσέχουμε» δήλωσε.

= ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ... Αρνητικός πρωταγωνιστής σε φραστικό επεισόδιο κατά του δικηγόρου και γ.γ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Βασίλη Μπακαλιάνου έγινε χθές στο Δικαστικό Μέγαρο ο Αχιλλέας Μπέος. Ο εν αργία Δήμαρχος Βόλου, βρέθηκε στα δικαστήρια όπου θα εκδικαζόταν η αίτηση ανάκλησης της ΔΕΥΑΜΒ κατά της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου Βόλου για την διακοπή των εργασιών κατασκευής αντλιοστασίου στα «Αστέρια» Αγριάς. Ο κ. Μπακαλιάνος που αντικαθιστούσε τον συνάδελφό του κ. Νίκο Μόσχο στο δικαστήριο δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο γιατί εκπροσωπούσε τους κατοίκους της περιοχής και προπηλακίστηκε από δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Αρχής Βόλου. Ο κ. Μπακαλιάνος του απάντησε ότι «εδώ είναι δικαστήριο και όχι δημαρχείο». Εν τέλει η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της ΔΕΥΑΜΒ, αναβλήθηκε για την Πέμπτη στις 10.30π.μ.

= ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ...Ανακοίνωση με αφορμή τον προπηλακισμό του δικηγόρου και γ.γ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Βασίλη Μπακαλιάνου από τον Αχιλλέα Μπέο εξέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ.Β. κ. Λάζαρος Γαϊτάνης σημειώνοντας ότι πρόκειται για προσβολή της ίδιας δικαιοσύνη «Κάποιοι φαίνεται να λησμονούν τα αυτονόητα, δηλαδή ότι : ο Δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός. Το λειτούργημά του αποτελεί θεμέλιο του Κράτους Δικαίου. Η οποιαδήποτε επίθεση και μάλιστα εντός του χώρου απονομής της Δικαιοσύνης, αποτελεί όχι μόνo πλήγμα της επαγγελματικής ελευθερίας, αλλά και προσβολή της ίδιας της Δικαιοσύνης. Το να υποβάλλει κάποιος αίτημα αναβολής εξυπηρετώντας συνάδελφό του, ο οποίος απουσιάζει και χειρίζεται την υπόθεση, είναι κάτι το σύνηθες.......

= ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΕΟΥ...«Οι αθλιότητες της γνωστής πολιτικο - δημοσιογραφικής παρέας δεν έχουν τελειωμό, όπως και η γελοιότητα αυτών που τις σχεδιάζουν και τις υλοποιούν. Νέο κρούσμα, λοιπόν, από το σύστημα της διαπλοκής, η ψευδής καταγγελία του δικηγόρου Μπακαλιάνου, που ισχυρίστηκε ότι τον "προπηλάκισα" στο Δικαστήριο, στο περιθώριο συζήτησης για το θέμα του αντλιοστασίου στην Αγριά. Ο κύριος αυτός, που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος περιοίκων που επιδιώκουν τη ματαίωση του έργου, καθώς ο αντιδήμαρχος του Σκοτινιώτη, Μόσχος, απουσίαζε, θεώρησε προφανώς σαν ευκαιρία την αντιδικία του με το Δήμο για να ηρωοποιηθεί και να διαφημιστεί και κατήγγειλε επεισόδιο σε βάρος του. Λεπτομέρεια πρώτη: το έκανε στα γνωστά πια για το ρόλο τους sites, του σουβλατζή και του θηλυκού Μητσοτάκη, που υποδύονται τους δημοσιογράφους και που ταυτόχρονα έσπευσαν να την υιοθετήσουν και να την αναρτήσουν, χωρίς να έχουν κάποιο συντάκτη τους στο χώρο, όπου υποτίθεται ότι ο Μπακαλιάνος μαχόταν για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, απειλούμενος δήθεν από το Μπέο! Λεπτομέρεια δεύτερη: ο Μπακαλιάνος ήταν μεταξύ των πολιτών που το 2014, προεκλογικά, είχε υπογράψει διακήρυξη στήριξης του Παν. Σκοτινιώτη!

= ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ... Αστροβραδιά οργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Αυγούστου, στις 21:00, στον Άγιο Στέφανο (Σωρός) η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος για  να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του έναστρου ουρανού να ξεναγηθούν και να παρατηρήσουν την  πτώση των Περσειδών διαττόντων αστέρων, τη Σελήνη, τους  πλανήτες  Κρόνο και Άρη,  τους  αστερισμούς  του καλοκαιριού κ.ά

= ΚΑΙΡΟΣ...Αραιή συννεφιά και δυνατοί βορειοδυτικοί άνεμοι αναμένονται για σήμερα Τετάρτη τις πρωινές ώρες στο Βόλο, ενώ μετά το μεσημέρι η ταχύτητα των ανέμων θα μειωθεί και θα στραφούν σε ανατολικούς. Η θερμοκρασία, επίσης, δεν προβλέπεται να διαφοροποιηθεί αισθητά σε σχέση με χθες. Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι, με ένταση 2 έως 3 μποφόρ και το ποσοστό της υγρασίας θα φτάσει τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές στο 63%, τις πρωινές στο 51%, τις μεσημεριανές επίσης στο 35% και τις βραδινές στο 54%

= ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ... Ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στην 32χρονη γυναίκα από την Ευξεινούπολη που κρίθηκε ένοχη για το περιστατικό βίας εναντίον της 81χρονης πεθεράς της, κατά το οποίο φέρεται να φόρεσε κουκούλα, υποδυόμενη τον κλέφτη και να επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα, ρίχνοντάς την στο έδαφος. Το Δικαστήριο δεν πείστηκε από τον ισχυρισμό της 32χρονης ότι την ώρα την επίθεσης, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, βρισκόταν στην πλατεία του Αλμυρού μαζί με την κουμπάρα της. Για τις σχέσεις με την πεθερά της παραδέχθηκε ότι δεν ήταν καλές και είχε ζητήσει από τον άντρα της να αλλάξουν σπίτι. Όπως ωστόσο,  δήλωσε στο Δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης, αυτό δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι η δράστιδα της επίθεσης.

= ΣΚΙΑΘΟΣ... Ανοδική πορεία παρουσιάζουν οι δείκτες του τουρισμού, από το εξωτερικό, στα νησιά των Βορείων Σποράδων, σύμφωνα με τα αριθμητικά στοιχεία του αεροδρομίου της Σκιάθου για τον Ιούλιο, τα οποία μεταφράζονται σε αύξηση 8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του φετινού Ιουλίου ταξίδεψαν 46.506 ξένοι τουρίστες έναντι 42.545 τον περσινό Ιούλιο. Στο μεταξύ, έχει αυξηθεί ο συνολικός αριθμός πτήσεων από το εξωτερικό στις 110 εβδομαδιαίως, ενώ τρεις επιπλέον πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε μέρα από την Αθήνα προς τη Σκιάθο και αντιστρόφως.

= ΣΚΟΠΕΛΟΣ... Υποψήφια για το ευρωπαϊκό βραβείο «Destination of Sustainable Cultural Tourism 2016» είναι η Σκόπελος με το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου στο νησί. Το παραπάνω βραβείο απονέμεται σε τουριστικούς προορισμούς που προωθούν την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στην Ευρώπη με γνώμονα το καλό των προορισμών, της κοινότητας, των επιχειρήσεων, των πολιτών και των επισκεπτών.

= ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ... Αλλαγή στο καλεντάρι των φιλικών προέκυψε για τη Νίκη Βόλου. Έτσι τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μπροστά στο κοινό της, δεν θα γίνει με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά με τον Πιερικό. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ίδια μέρα που ήταν προγραμματισμένο και αυτό με τους κιτρινόμαυρους, την Κυριακή 28 Αυγούστου, σε ώρα που θα ανακοινωθεί από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

= ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ... Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα απαιτητικό φιλικό παιχνίδι. Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, να χειροκροτήσει τους παίκτες μας και να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα, κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που φέτος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Football League. Να είστε όλοι εκεί! Η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου είστε εσείς!

Ελλάδα

= ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ...Θερμά συγχαρητήρια στην χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, Αννα Κορακάκη, απέστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων. Μάλιστα, ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε και τηλεφωνικώς με την 19χρονη Αννα. Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου φοιτά η Αννα Κορακάκη.

= ΠΕΡΑΜΑ... Επίθεση σε βάρος του, από ομάδα νεαρών το βράδυ της Δευτέρας, κατήγγειλε ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση, το περιστατικό σημειώθηκε στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

= ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για ιδεοληψίες του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ που επιβάλλουν τις απόψεις τους στα θέματα της δημόσιας τάξης. Ο πρόεδρος της ΝΔ ακολουθεί τη γνωστή και αποτυχημένη συνταγή «Νόμος και Τάξη» σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

= ΦΩΤΙΕΣ... Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή Άνω Ποταμιά Ακράτας στην Αχαΐα. Εξακολουθεί να μαίνεται η δασική πυρκαγιά στην περιοχή Θύμιο Καρύστου, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι δασικές πυρκαγιές στην περιοχή Παλιάμπελα Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία και στην Κύμη Ευβοίας. Στο «πόδι» ήταν όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, από φωτιές λόγω κεραυνών.

= ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ... Με ασυνήθιστη σπουδή, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης του Ι' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία ακυρώθηκε το κλητήριο θέσπισμα για τον επικεφαλής του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη για την υπόθεση του «πόθεν έσχες».

Κόσμος

= ΓΕΡΜΑΝΙΑ... Στη σύλληψη 24χρονου σύρου πρόσφυγα προχώρησαν οι γερμανικές Αρχές την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από πληροφορία που έλαβαν ότι ο άνδρας σχεδίαζε πιθανή επίθεση για λογαριασμό του ISIS.

= ΡΩΣΙΑ... «Σταδιακά» θα γίνει η άρση των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Τουρκία, είπε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος υποδέχθηκε την Τρίτη στην Αγία Πετρούπολη τον τούρκο πρωθυπουργό. Προτεραιότητα της Ρωσίας είναι να επιστρέψουν οι σχέσεις των δύο χωρών στα προ της κρίσης επίπεδα, σημείωσε ο Πούτιν. Από την πλευρά του, ο τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι Ρωσία και Τουρκία μπορούν να οικοδομήσουν εκ νέου τη μεταξύ τους σχέση και να την επεκτείνουν και είπε ότι θα αυξηθεί η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της Άμυνας.

= ΟΗΕ... Την επείγουσα ανάγκη να σιγήσουν τα όπλα στο Χαλέπι, όπου ομάδες σύρων αντικαθεστωτικών έχουν σπάσει τις γραμμές του στρατού του Άσαντ που πολιορκούσε την πόλη αλλά οι συγκρούσεις συνεχίζονται, υπογραμμίζει ο ΟΗΕ. Τα Ηνωμένα Έθνη ζητούν παύση πυρός τουλάχιστον για να επισκευαστούν τα δίκτυα υδροδότησης και ηλεκτρισμού.

= ΡΩΣΙΑ... Έτοιμος να αποκαταστήσει τις -οικονομικές και άλλες- σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία εμφανίστηκε ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγία Πετρούπολη. Μπαίνουμε σε «μια πολύ διαφορετική περίοδο» στις σχέσεις μας με την Ρωσία, λέει ο τούρκος πρόεδρος.

= ΔΑΝΙΑ... Μετά την Αυστρία και το κυβερνών κόμμα της Δανίας δήλωσε την Τρίτη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να βάλει τέλος στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, εξαιτίας των «αντιδημοκρατικών πρωτοβουλιών» του Ερντογάν και της στήριξής του στην επαναφορά της θανατικής ποινής.

Οικονομία

= ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ... Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων, η οποία εκπροσωπεί τους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα και στρέφεται κατά του νόμου 4387/2016 και των υπουργικών αποφάσεων, με τις οποίες αναπροσαρμόζονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις, με κόφτη στις αποδοχές άνω των 1.300 ευρώ.

= ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ... Με μικρές διακυμάνσεις κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά στην συνεδρίαση της Τρίτης, με την πλειοψηφία των επενδυτών να βρίσκεται εκτός αγοράς, κάτι που αποτυπώνεται στον ιδιαίτερα χαμηλό τζίρο, ο οποίος ήταν ο δεύτερος χαμηλότερος για το 2016.

= ΕΝΦΙΑ... Από τις 18 Αυγούστου θα αρχίσει η σταδιακή ανάρτηση στο Taxisnet των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Από την ίδια ημέρα, και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης-ανάρτησης των εκκαθαριστικών, δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) για το 2016.

= ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ.... Στα 17,6 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ανταποδοτικό τέλος για τους οικιακούς καταναλωτές σε 274 περιοχές της χώρας όπου λειτουργούν σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η σχετική απόφαση υπεγράφη την Τρίτη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

Αθλητισμός

= ΧΡΥΣΟ Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ... Μια σπουδαία νίκη πέτυχε απόψε η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην σκοποβολή από 25 μέτρα. Η ελληνίδα σκοπεύτρια από τη Δράμα που ήδη είχε κερδίσει το χάλκινο στα 10 μέτρα άφησε στη δεύτερη θέση τη γερμανίδα  Μόνικα Καρς με 8-6 σε ένα τελικό που εξελίχθηκε σε ντέρμπι και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς. 

= ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ... «Εφτάψυχη» αποδείχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίς τους Ρονάλντο και Μπέιλ κι ενώ βρέθηκε να χάνει με 1-2 έως το 92΄, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε να «παραδοθεί» και στην παράταση με το γκολ του Καρβαχάλ στο 119΄ επικράτησε με 3-2 της Σεβίλης στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Τροντχάιμ.

= ΠΑΟΚ... Με τον Μαρίν Λέοβατς να... σερβίρει και τον Φακούντο Περέιρα να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ έβαλε απόψε τις βάσεις για την άνετη επικράτησή του, σε φιλικό επίπεδο, στην Τούμπα, επί της Βέροιας με 3-0. Παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και αποτέλεσε το πρώτο από τα δύο τεστ που ήθελε ο Βλάνταν Ιβιτς, πριν την πρώτη αναμέτρηση του «Δικεφάλου» για τα πλέι οφ του Europa League με την Ντιναμό Τιφλίδας (18/8). Αύριο ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην Αθήνα, για να αναμετρηθεί, στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο (21.15).

= ΠΑΟ... Στον Παναθηναϊκό έως το 2019 θα παραμείνει ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος αρχηγός του «τριφυλλιού», ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμη δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι εάν καταφέρει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τότε θα συμπληρώσει οκτώ χρόνια με την πράσινη φανέλα.

= ΑΓΓΛΙΑ... Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, κυριαρχούν στην μεταγραφική αγορά. Μέχρι τώρα Σίτι και Γιουνάιτεντ έχουν δαπανήσει 374,5 εκατ. ευρώ, 192 η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και 182,5 εκείνη του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Πογκμπά είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία (105 εκατ. ευρώ), ενώ τα χρήματα που έδωσε η Σίτι στην Εβερτον για τον Στόουν έδωσε τα περισσότερα χρήματα (55,5 εκατ. ευρώ) που δόθηκαν ποτέ για αμυντικό.

= ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Η αντίστροφη μέτρηση για την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Πάουλο Μπέντο άρχισε με την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία κράτησε σχεδόν ένα 1,5 μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: