Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΟΥΛΗΣ
Σύμφωνα με τη βαθμολογία που έλαβαν είναι πολλοί όσοι θα εισαχθούν στα Σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, με τον πρώτο των πρώτων να προέρχεται από το 2ο Λύκειο Νέας Ιωνίας, τον Θωμά Βασιλούλη, που ως στόχο έχει την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή.
Αρκετοί είναι και τη φετινή χρονιά, οι αριστούχοι της Μαγνησίας στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων, που είδαν το όνειρο της ζωής τους, να γίνεται σε πρώτη φάση πραγματικότητα.
Μια υψηλή βαθμολογία, που θα τους εξασφαλίσει ουσιαστικά την είσοδο, στη σχολή της επιλογής τους…
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτουν οι εξής αριστούχοι:
Γιώργος Νάνος 3ο Λύκειο Βόλου: 19,05Ο Γιώργος ενδιαφέρεται για τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Πάντα ήταν καλός μαθητής και παρακολουθούσε τα μαθήματα της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και εκτός από τις ώρες του φροντιστηρίου διάβαζε σταθερά 4 ώρες την ημέρα τα τελευταία δύο χρόνια. «Δεν με κούρασε το διάβασμα καθώς μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα της ειδικότητας».
Ντινοπούλου Αθηνά από 5ο Λύκειο. Γενικός βαθμός 19,05 19013 μόρια. Μαθήτρια θεωρητικής κατεύθυνσης, ενδιαφέρεται για Νομική.
Τα θέματα όπως είπε, απαιτούσαν ψύχραιμη διαχείριση και πολύ καλή προετοιμασία, επειδή η δυσκολία τους ήταν ότι ήταν πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές. Έπρεπε να διαχειριστείς το άγχος.
Από το καλοκαίρι της Δευτέρας λυκείου, ακολούθησε συστηματικό διάβασμα και χωρίς υπερβολές, «αλλά χαλάρωνα και έκανα και τα χόμπυ μου για να μπορέσω να αποδώσω», όπως τόνισε.
Σπυριδάκη Κωνσταντίνα 7ο Λύκειο Βόλου, θετική κατεύθυνση, 19,023 μόρια. Όπως δήλωσε, είναι η «πρώτη επιλογή η Ιατρική Θεσσαλονίκης. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή, είναι απαραίτητες και οι αποδράσεις και οι έξοδοι, χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικό και ο μαθητής να βρίσκει διεξόδους.
Στο ΓΕΛ Αργαλαστής ξεχώρισαν η Χαρίκλεια Γκίζα και η Μαρία Κουκουμβρή. Στο ΓΕΛ Ζαγοράς πρώτος σε βαθμολογία αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Ευαγγέλου, ενώ ξεχώρισε η Μαρία Πρίγκου.
Στο ΓΕΛ Αλμυρού ξεχώρισαν Αργύρη Ξένια, Αρχοντή Άννα-Μαρία, Αναστασία Γεωργατζοπούλου, Νικόλαος Λούπος.
Στην Αγριά ξεχώρισαν: Αικατερίνη Σαράφη θεωρητική κατεύθυνση 17607, Κωνσταντίνα Κουλουκτσή 17250 θετικη κατεύθυνση, Κρυσταλλία Μαρία-Λάμπη 18118, Θεοδώρα Κωνσταντίνα Μηλίνη 17525 (τεχνολογική α κύκλος), Αρχοντία Λογοθέτη 17641, Ελευθέριος Ηλιάδης 17625 (τεχνολογική κατεύθυνση β κύκλος) Γεώργιος Καλύβας 17840, Ειρήνη Τσιάκου 17694.
Επίσης, στο Λύκειο Καναλίων: Θεωρητική κατεύθυνση Ελένη Λιόλιου 16014 και Τεχνολογική κατεύθυνση Νικόλαος ζήσης 13455.
Από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, ανακοινώθηκαν οι αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες, του σχολείου, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Πρόκειται για τους και τις: Κατσίκας Πέτρος : 3ο Επιστημονικό Πεδίο, μόρια 19002 , (απόφοιτος σχολικού έτους 2013-14), Καρακασίδης Ευστάθιος , 3ο επιστημονικό πεδίο, μόρια 18959, . Γαλανού Ειρήνη, 1ο επιστημονικό πεδίο, μόρια 18884, Νησιώτη Αθηνά, , 3ο επιστημονικό πεδίο, μόρια 18856, Κανάνα Πέτρος: 1ο επιστημονικό πεδίο, μόρια 18329
Η Μαρία Παπαϊωάννου με 19.229 μόρια, στη θετική κατεύθυνση, από το 8ο Λύκειο Βόλου, αρίστευσε στο σχολείο της. Είναι η πρώτη σε βαθμολογία μαθήτρια στο σχολείο και στόχος της είναι η Ιατρική Αθηνών.
O πρώτος του Μουσικού Σχολείου Πέτρος Κατσίκας , επιθυμεί να περάσει σε κάποια από τις Οδοντιατρικές σχολές, συνεχίζοντας την επιστήμη του πατέρα του. Ήταν η δεύτερη φορά που έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις, με συνεχές διάβασμα. Θέλει όπως λέει πάντως, ανεξάρτητα από τις σπουδές, να συνεχίσει να ασχολείται με τη μουσική».
Στο 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου, αρίστευσαν μεταξύ άλλων οι Ιωάννης Τσιαντής από την Θετική Κατεύθυνση με19.284 μόρια, η Περσεφόνη Νέστορα Θετική Κατεύθυνση με 19.067 μόρια, η Όλγα Κολοκοτρώνη Θεωρητική Κατεύθυνση με 18.599 μόρια, η Αναστασία Σκούμβρου Θεωρητική Κατεύθυνση με 18.292 μόρια και η Ελένη Κυριακοπούλου Τεχνολογική Κατεύθυνση με 18.101 μόρια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: