Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Φωτιά στά Μελισσάτικα καί σέ Σούπερ Μάρκετ... Διακοπή ρεύματος

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΑ. Yπό έλεγχο βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στα Μελισσάτικα,  κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση που μετέβη στο σημείο με έξι οχήματα.  Η φωτιά έφτασε έφτασε την κορυφογραμμή και πλησίασε στο ένα χιλιόμετρο τον οικισμό του Φυτόκου. Για το έργο της κατάσβεσης κλήθηκαν και πεζοπόρα τμήματα καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις από τον Αλμυρό και τη Λάρισα.  Από τη φωτιά κάηκε έκταση 25 στρεμμάτων δασικής έκτασης,  ελαιόδεντρα και ξερά χόρτα.  Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ τα αίτια διερευνά το Ανακριτικό  Τμήμα...
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Βόλου, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε γραφείο του καταστήματος. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ πελάτες και προσωπικό βγήκαν στον δρόμο. Το περιστατικό σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κωνσταντά – Σπυρίδη, στις 5:30 περίπου το απόγευμα. Λίγη ώρα αργότερα, χάρις στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών, η φωτιά είχε σβήσει.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. Για περισσότερο από μία ώρα έμειναν χωρίς ρεύμα σπίτια και καταστήματα στη Νέα Ιωνία, λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ. Η διακοπή σημειώθηκε στον κεντρικό τομέα της Νέας Ιωνίας γύρω στις 5:30 το απόγευμα και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε περίπου στις 7. Δεκάδες ήταν οι πολίτες που έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στην ΔΕΗ προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόβλημα, καθώς έμειναν χωρίς κλιματιστικά σε μια ώρα που η θερμοκρασία είχε χτυπήσει «κόκκινο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: