Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Πρεμιέρα σήμερα για τη γιορτή κρασιού

Ανοίγει  σήμερα Σάββατο η αυλαία της 58ης γιορτής κρασιού της Νέας Αγχιάλου που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και τους συλλόγους της περιοχής.
Η γιορτή κρασιού Νέας Αγχιάλου, είναι θεσμός πλέον για την περιοχή, με πανελλήνια εμβέλεια. Πάντα στη γιορτή κρασιού επικρατεί κέφι, ενθουσιασμός και διασκέδαση...
 
Σημαντική παράμετρος στην φετινή 58η γιορτή κρασιού της Νέας Αγχιάλου είναι ότι η γιορτή συμπίπτει με τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της οργάνωσης.
Ειδικότερα η γιορτή ξεκινά σήμερα Σάββατο 11 Αυγούστου με τους Χρήστο Χολίδη και Αγγελική Ηλιάδη, αγαπημένοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές αμφότεροι, για να χαρίσουν στο κοινό όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.
Αύριο Κυριακή 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η εμφάνιση του Γιώργου Πάγκαλου και της Αϊντας με το συγκρότημά τους. Μία μουσικοχορευτική βραδιά με πολύ κέφι και χορό. Τιμή εισόδου 3 ευρώ.
Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου τραγουδούν το εκπληκτικό δίδυμο Γιάννης Καψάλης και Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο τους πλαισιώνει  ο δεξιοτέχνης Μάκης Τσίκος. Τιμή εισόδου 6 ευρώ.
Την Τρίτη 14 Αυγούστου η Γλυκερία καλεί το κοινό  σε ένα μουσικό ταξίδι που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης,  πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς. Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου. Τιμή εισόδου 8 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου