Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

=13/7/ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. Εξώδικο στην ΕΠΣΘ που κοινοποιείται και στην ΕΠΟ απέστειλε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου. Σ’ αυτό τονίζεται ενόψει της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Τοπικής Ένωσης τη Δευτέρα 17 Ιουλίου με κυριότερο θέμα την εγγραφή ως μέλους της του σωματείου «Βόλος Ν.Π.Σ.» ότι τα Διοικητικά Συμβούλια και οι Γενικές Συνελεύσεις των Ε.Π.Σ. ουδεμία αρμοδιότητα έχουν επί του θέματος της εντάξεως ποδοσφαιρικού σωματείου σε άλλη Ε.Π.Σ., ενώ επισημαίνεται ότι, αν και εφόσον γίνει τελικά δεκτή η αίτηση του «Βόλος Ν.Π.Σ.» για να εγγραφεί για πρώτη φορά ως μέλος στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, πρέπει αγωνιστικά να ξεκινήσει από τη Β’ Τοπική Κατηγορία.

= 14/7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΦΑΤΣΗ. Συνάντηση μεταξύ παραγόντων του Ολυμπιακού και της Νίκης πραγματοποιήθηκε χθες στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα της εγγραφής της ομάδας «Πύδνα Κίτρους» στην ΕΠΣΘ. Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι δύο πρόεδροι των συλλόγων κ.κ. Τσεκούρας και Φάτσης, οι οποίοι έθεσαν επί τάπητος το κρίσιμο αυτό ζήτημα με την κουβέντα να επικεντρώνεται στο εξώδικο που εστάλη χθες από τη Νίκη στην ΕΠΣΘ που κοινοποιήθηκε και στην ΕΠΟ. Οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν σε όλα.
= 14/7/ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ. Σε δήλωση, με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε στην ΕΠΣ Θεσσαλίας η Νίκη Βόλου χαρακτηρίζοντας παράνομη την εγγραφή του συλλόγου Βόλος ΝΠΣ στα μητρώα της Ένωσης, προχώρησε ο πρόεδρος του Βόλος ΝΠΣ κ. Γιώργος Σπυριδόπουλος. Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:Νομικά τερτίπια και «παράθυρα», που ενδεχομένως θα μπορούσαν (ή έτσι νομίζουν) να υπάρξουν φαίνεται ότι επιλέγουν οι αντίπαλες ομάδες για να μας αντιμετωπίσουν, αποφεύγοντας να το πράξουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που ασφαλώς αναδεικνύει τη δική μας αθλητική και οργανωτική ποιότητα Επειδή εμείς έχουμε άλλο προσανατολισμό και άλλη στόχευση, που περιλαμβάνει τον ανταγωνισμό και την άμιλλα με ισχυρούς αντιπάλους και προκειμένου οι ανησυχούντες να μην σπαταλούν χρόνο και χρήμα προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα μας, σε βάρος της πιθανής ενδυνάμωσης της δικής τους, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο Βόλος Ν.Π.Σ ακολουθεί κατά γράμμα τη νομιμότητα, εν αντιθέσει με άλλους.
= 14/7 ΕΞΩΔΙΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο Ολυμπιακός Βόλου απέστειλε και αυτός εξώδικο στην ΕΠΣΘ, που κοινοποιείται στην ΕΠΟ διατυπώνοντας και αυτός τις ενστάσεις του σχετικά με τη νομιμότητα της εγγραφής του συλλόγου «Βόλος ΝΠΣ» στο μητρώο της τοπικής Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων. Μετά από έντονες διεργασίες και με την προσπάθεια που κατέβαλε ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Μπακαλιάνος, συντάχθηκε το εξώδικο το οποίο μάλιστα επιδόθηκε αυθημερόν προς τη διοίκηση της ΈΠΣΘ. Όπως αναφέρεται στην εξώδικη διαμαρτυρία ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα συμμετάσχει στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας καθώς όπως τονίζεται «δεν έχουμε την πρόθεση να νομιμοποιήσουμε οποιαδήποτε παράνομη απόφαση θα ληφθεί» Παράλληλα προειδοποιεί πως «σε περίπτωση λήψης οποιαδήποτε παράνομης απόφασης θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προσφεύγοντας σε όλα τα αρμόδια όργανα και αρχές.» 
=14/7 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΗΣ. Αρχικά ο πρόεδρος της Δ.Ε. της Νίκης κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου παρουσίασε τον κ. Νίκο Παπαπέτρο, για τον οποίον είπε ότι είναι έγκριτος νομικός και γνωστός στην κοινωνία του Βόλου και φυσικά οπαδός της Νίκης.  «Εμείς ως Νίκη επιθυμούμε να λάμψει η νομιμότητα. Ό,τι είναι νόμιμο να μπορεί να γίνει, αλλά ό,τι βρίσκεται στη φαντασία του καθενός είναι εκτός του δικού μας ενδιαφέροντος», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Παπαπέτρος αναρωτήθηκε πώς γίνεται να παραλαμβάνεται η αίτηση του νέου σωματείου στις 22 Ιουνίου και στις 23 το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ να παίρνει θετική απόφαση για την εγγραφή του, ενώ αναφερόμενος στο περιεχόμενο της αίτησης τόνισε ότι το νέο σωματείο δεν αιτείται, αλλά αποφασίζει μόνο του ότι θα είναι νέο μέλος κι ότι θα παίζει στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, χαρακτήρισε αναρμόδια την ΕΠΣΘ για τη λήψη απόφασης για το πού θα αγωνίζεται το νέο σωματείο και σκοπίμως ασαφές το περιεχόμενο της αίτησης, για να μην μπορεί να βγει άκρη.  Επίσης ήταν ξεκάθαρος ότι η μεταφορά αγωνιστικής δραστηριότητας σε άλλη περιοχή γίνεται μόνο για γεωγραφικούς λόγους, που δε συντρέχουν στη συγκεκριμένη περίπτωση της Πύδνας. Επανέλαβε συν τοις άλλοις τον ισχυρισμό που υπάρχει και στο εξώδικο ότι η μόνη κατηγορία που μπορεί να αγωνιστεί ως νέο μέλος ο Βόλος Ν.Π.Σ. είναι η Β’ Τοπική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: