Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Μητέρα, διοργανώνει ο Δήμος Βόλου....
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στο Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας και στόχος είναι η ευαισθητοποίηση, η υποστήριξη και η ενδυνάμωση της μητέρας σε αυτό το δύσκολο ρόλο της.
«Τη δεύτερη Κυριακή του  Μαΐου, καθιερώθηκε η «Ημέρα της Μητέρας», που αποτελεί τον πυρήνα της οικογένειας και την πηγή της εξέλιξης και της προόδου της ανθρώπινης κοινωνίας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες, θεατρικά δρώμενα, τραγούδι και χορό. Συγκεκριμένα, θα μιλήσουν η Ελλη Εκμεκτζιάν  Διδάκτωρ Ψυχολογίας με θέμα «Μετάβαση στο γονεϊκό ρόλο, από τον ατομικισμό στη δέσμευση», η Κουφογιάννη Καλλιόπη - Ψυχοθεραπεύτρια Σύμβουλος Οικογενειακών Σχέσεων που θα αναφερθεί σε ένα προσωπικό της βίωμα και η Αννα Σταυρακάκη - Μαία, που θα μιλήσει με θέμα «Ρόλος των μαιών. Θέση της μαίας στο ξεκίνημα της ζωής».
Την εκδήλωση θα εμπλουτίσουν: Μουσικά σχήματα με κιθάρες και φλάουτα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Θα παίξουν οι μαθητές: Θάλεια Βούρου, Αγγελική Βουτσινά, Δήμητρα Δημητρίου, Βικτώρια Κατσιαμάγκα, Φώτης Μελάς και Βάσια Φόβου.
Από τη Δημοτική Σχολή Χορού συμμετέχουν οι: Νίκη Βελέντζα, Λυδία Γεωργατζή, Αριστέα Ελαφρού, Ευανθία Ζορμπά, Νικολέτα Καραγιάννη, Ιωάννα Κατσανοπούλου, Ελένη και Άννα-Μαρία Κατσούδα, Μαρία Κουτρούμπα, Επιστήμη Μπέκου, Μελίνα Πατέρα, Αγγελίνα Στατήρα και Ναταλία Τσακνάκη
Θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (μαθητής του Μουσικού Σχολείου Βόλου) και θα υπάρξει Θεατρικό δρώμενο από το Εργαστήρι Θεατρικού παιχνιδιού Λάκης Κουρετζής και τις: Νεφέλη Κομνηνού, Μυρτώ Κόφφα, Δάφνη Χατζηγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: