Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει η σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο αστυνομικό μέγαρο Μαγνησίας, στην περιοχή του Αλιβερίου Ν. Ιωνίας και εντός του Μαρτίου η μετακόμιση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στο νέο κτίριο, ώστε να αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης, που στεγάζεται σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση.
Η οριστική παραλαβή αναμένεται να γίνει μέχρι τέλος του μήνα.
Στο νέο κτίριο θα στεγαστούν η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το Α.Τ. Ν. Ιωνίας και η Τουριστική Αστυνομία και με την παράδοσή του, αναμένεται να αποσυμφορηθεί το κέντρο του Βόλου, καθώς θα γίνει μετακόμιση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας στο νέο υπερσύγχρονο κτίριο, που πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.
 Από πλευράς του εργολάβου απομένει η σύνδεση με το ρεύμα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές, για να παραδοθεί το έργο, χωρίς ελλείψεις και προβλήματα.
Το νέο αστυνομικό μέγαρο είναι έκτασης 3.500 τ.μ. και περιλαμβάνει γραφειακούς χώρους σε τρεις ορόφους και 1.500 μ2 υπόγειο, στο οποίο θα υπάρχουν γκαράζ μηχανολογικοί, αποθηκευτικοί χώροι κλπ. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτίριο, που διαθέτει αίθουσα συσκέψεων, γυμναστήριο, σκοπευτήριο και κυλικείο, ενώ από πλευράς της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, έχει υποβληθεί αίτημα για τη λειτουργία εστιατορίου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ανύπαντρων αστυνομικών.
Το οικόπεδο είναι έκτασης 3 στρεμμάτων και βρίσκεται στην περιοχή του Αλιβερίου, ενώ είχε γίνει ανταλλαγή του ακινήτου που στεγάζει σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας, με το οικόπεδο αυτό, για να ανεγερθεί το μέγαρο..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΡΑΙΑ.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ

http://voliotaki.blogspot.gr/2014/03/bo.html

Ανώνυμος είπε...

http://voliotaki.blogspot.gr/2014/03/bo.html